8. sınıfta nöbetçi olmak istemiyorum

Dostum ne olursa olsun ileride pişman olursun. Liseye geçtiğinde tarz tarz giyinip nöbetçi olunca kızlara iyi gözükmek isteyeceksin. Az çok bunu tahmin edebiliyorum. He evet tarz takıl yarın da ama bırakma nöbetçiliği benden tavsiye ileride pişman olursun.

Tek derdiniz nöbetçi olunca kızlara iyi gözükmekmi? ve kesinlikle öyle konuları sevmiyorum çok saçma şeyler geliyor neden birini etkilemeye çalışayımki.

Tek derdiniz nöbetçi olunca kızlara iyi gözükmekmi? ve kesinlikle öyle konuları sevmiyorum çok saçma şeyler geliyor neden birini etkilemeye çalışayımki.
Hayır. Hayat açısından da nöbetçi olmak önemli sen ileride çalışacaksın işin olacak özgüvenin artar nöbetçilik ile. Kız konusuna gelirsek de onu örnek gösterdim kişiden kişiye değişir.

Hayır. Hayat açısından da nöbetçi olmak önemli sen ileride çalışacaksın işin olacak özgüvenin artar nöbetçilik ile. Kız konusuna gelirsek de onu örnek gösterdim kişiden kişiye değişir.

Bilemiyorum ben nöbetçi olursam kalbim durur ama zaten kalp hastalığım var vallahi kaldırmaz o heyecandan utançtan ben nöbetçi olduğum gün okula canlı girerim ölü çıkarım.
Arkadaşlar konu halloldu idareyle konuştum zaten nöbetçi olmak mecburi değilmiş benden bir sonraki kişi benim yerime olacak. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı