Satılık 8 yıllık LoL hesabı; 300 lvl, 100 kostüm, Gold 4

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostlar yaklaşık 8 yıllık hesabımı satıyorum. Kendisi ilk ve ana hesabımdır. 300 Level'dir ve içerisinde 137 şampiyon, 100 kostüm, 68 ifade, 195 simge ve 18 totem bulunmaktadır. Hesapta herhangi bir aktif ban bulunmamaktadır.

Not: Hesap argo yüzünden önceden birkaç kere ban yemişti fakat dediğim gibi şu an herhangi bir banı yoktur kesinlikle. Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama sanırım geçmişte sınırlı süreliğine ban yemiş kullanıcıların CV'leri temizleniyormuş. Ama siz yine de bunun doğruluğunu denemeye kalkmayın, yoksa kalıcı olarak uzaklaştırılabilirsiniz.

Fiyatı 500 TL olarak düşünüyorum. (Güncelllendi)

İletişim için: Steam Community :: Holly Hunter

Discord: Yiğit #7180


unknown.png


unknown.png


unknown.png


unknown.png


unknown.png


unknown.png


unknown.png


unknown.png

Merhabalar, arkadaşım için hesap bakıyoruz. En son bırkacağınız fiyatı öğrenebilir miyim?
 
Gamermarkt gibi sitelere girip piyasa öğrenebilirsiniz arkadaşlar. 100 kostümlü hesabın 500 TL etme gibi bir durumu yok benim düşüncemde. 650 kostümlü 10 yıllık hesabım var benim de. Keşke 3 4 bin TL etsede satsak. Ama öyle olmuyor işte.

Doğru önemli olan genelde lig oluyor hatta TR serverinde artık hesapların değeri çok düşük pek oyuncu kalmadığı için EUW plat 4 89 kostümlü hesabı 300 liraya sattım geçenlerde.
 
Gümüş için mi almıyorsunuz? Lig atlamak çok sıkıcı. Hem kendi emeğiniz olmadan yüksek lig de oynamak, hava atmak sizi eğlendirir mi cidden?
Hocam siz bu konular hakkında acemisiniz çok belli. Hesap satarken en en öncelik ligtir ona göre değer biçilir. Dediğim gibi 500 koyun siz bilirsiniz.
 
  • Beğen
İfadeler: Zue
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı