80.000 TL yazılım ve oyun için laptop önerisi

Bütçe
80.000

sf2delisi

Decapat
Daha fazla  
Yazilim dersleri ve oyun icin bir laptop almak istiyorum. Oyundan kastim "Genshin Impact" diye bir oyun. Tek onu indirecegim. Yer kaplama konusunda ustadir. Isterseniz oyunun gereksinimlerine bakarak öneride bulunabilirsiniz.

Yazilim dersleri ve oyun icin bir laptop almak istiyorum. Oyundan kastim "Genshin Impact" diye bir oyun. Tek onu indirecegim. Yer kaplama konusunda ustadir. Isterseniz oyunun gereksinimlerine bakarak öneride bulunabilirsiniz.

Monster Notebook Tulpar T7 V26.2
17,3" Oyun Bilgisayarına göz atabilirsin 74.490₺​

Monster almayın, aldırmayın. Şimdilik öneriler aklıma gelmiyor da aklınızdaki alternatifleri atarsanız, yorumlamak isterim. En azından eleye eleye gidelim.

Monster almayın, aldırmayın. Şimdilik öneriler aklıma gelmiyor da aklınızdaki alternatifleri atarsanız, yorumlamak isterim. En azından eleye eleye gidelim.
Aklimda bir sey yok depolamasi yuksek olsa iyi olur. Oyun cok yer kapliyor ve oyunu kaldiran yazilimida kaldirir bence.

Bu gozume girdi biraz sagolun hocam

Birde oyunun yaninda kod yazmaya basladigimda yazilim cokmez degil mi?

Son düzenleme:
Eyvallah hocam, bir düşünürüm.
Bütçe çıkarsa bu GameRaider IGNIA GR16 FreeDos Gaming Laptop.

Yok çıkmaz, bilindik marka isterim dersen de:

Bu iki cihaz da üstteki MSI'dan çok daha iyidir.

Sadece Genshin Impact için ama bu kadar güçlü bilgisayar almaya da gerek yok. RTX 4050-5050 fazlasıyla işini görür bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı