80.000 TL'ye MSI marka laptop önerisi

Bütçe
80.000

denister

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu akşam veya en geç yarın bir laptop almam şart. Aklımda uzun süredir altta attığım linkteki ürün vardı ama her yerde tükenmiş nedense. Bununla neredeyse aynı özelliklere sahip bir MSI laptop önerisi gelir mi? Bütçem maksimum 80k civarı.

Herşeyi iyi hoş lakin bu canavar gibi ekran kartına ful hd bence büyük ayıp. 2 k lazım bu sisteme en az. Oyunlarda illaki darboğaz olur gibi

Herşeyi iyi hoş lakin bu canavar gibi ekran kartına ful hd bence büyük ayıp. 2 k lazım bu sisteme en az. Oyunlarda illaki darboğaz olur gibi
Hocam tercihen 32 gb ram istiyorum birkaç yıl high-ultra'da oynayabilmek ve ayrıyeten Adobe uygulamalarını sorunsuzca açabilmek için. Bir iki yıl sonra 16 gb ram sıkıntı çıkarmaz mı?

Belki? Bence süper bilgisayar. 17'3 2 k büyük artı. Sistem şahane.

İşlemci mükemmel ama ne yazık ki ekran kartı orta giriş seviyesi bence değmez 85 bin tl
HP pek güvenemediğim bir marka olduğu için emin olamadım, yine de bir düşüneceğim dediğini.

Hocam almışken 32 gb ram alayım diyordum.

HP pek güvenemediğim bir marka olduğu için emin olamadım, yine de bir düşüneceğim dediğini.

Gönderdiğin tüm modellerden kağıt üstünde ve bence bu modeller arasında HP daha üstün. Elbette şahsen genelde MSI daha kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…