Hocam almışken 32 gb ram alayım diyordum.
Ekran kartı RTX 4080 ve artan nakit ile ilave 16GB alabilirsin.
Hocam almışken 32 gb ram alayım diyordum.
Arkadaşlar bu akşam veya en geç yarın bir laptop almam şart. Aklımda uzun süredir altta attığım linkteki ürün vardı ama her yerde tükenmiş nedense. Bununla neredeyse aynı özelliklere sahip bir MSI laptop önerisi gelir mi? Bütçem maksimum 80k civarı.
Msi Pulse 15 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi Pulse 15 13.Nesil Core i7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi Pulse 15 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi Pulse 15 13.Nesil Core i7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tamamdır, bilgi için çok teşekkürler. Ona göre araştırmamı yapacağım ve içime sinerse sizin attığınız modeli veya bir benzerini almayı düşüneceğim.Küçük bir tavsiye vermek istiyorum. O kadar para verdikten sonra minimum 2K ekran almanı öneririm. Bende 4K laptop var. NVIDIA RTX 3070 105W, i7 11800H ekran kartı olduğu halde. Ful grafik ayarlarında RDR2 4 k minimum 43-50 arası. Odyssey - Valhalla 4 k 40-50 arası alıyorum. Bence minimum 4070 2K çözünürlük hatta 4080 4 k seviyeli bir ekran size şart.
Tamamdır, bilgi için çok teşekkürler. Ona göre araştırmamı yapacağım ve içime sinerse sizin attığınız modeli veya bir benzerini almayı düşüneceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.