80.000 TL'ye MSI marka laptop önerisi

Bütçe
80.000
Arkadaşlar bu akşam veya en geç yarın bir laptop almam şart. Aklımda uzun süredir altta attığım linkteki ürün vardı ama her yerde tükenmiş nedense. Bununla neredeyse aynı özelliklere sahip bir MSI laptop önerisi gelir mi? Bütçem maksimum 80k civarı.

Küçük bir tavsiye vermek istiyorum. O kadar para verdikten sonra minimum 2K ekran almanı öneririm. Bende 4K laptop var. NVIDIA RTX 3070 105W, i7 11800H ekran kartı olduğu halde. Ful grafik ayarlarında RDR2 4 k minimum 43-50 arası. Odyssey - Valhalla 4 k 40-50 arası alıyorum. Bence minimum 4070 2K çözünürlük hatta 4080 4 k seviyeli bir ekran size şart.

Küçük bir tavsiye vermek istiyorum. O kadar para verdikten sonra minimum 2K ekran almanı öneririm. Bende 4K laptop var. NVIDIA RTX 3070 105W, i7 11800H ekran kartı olduğu halde. Ful grafik ayarlarında RDR2 4 k minimum 43-50 arası. Odyssey - Valhalla 4 k 40-50 arası alıyorum. Bence minimum 4070 2K çözünürlük hatta 4080 4 k seviyeli bir ekran size şart.
Tamamdır, bilgi için çok teşekkürler. Ona göre araştırmamı yapacağım ve içime sinerse sizin attığınız modeli veya bir benzerini almayı düşüneceğim.

Tamamdır, bilgi için çok teşekkürler. Ona göre araştırmamı yapacağım ve içime sinerse sizin attığınız modeli veya bir benzerini almayı düşüneceğim.

Forumda HP kullanan arkadaşlar vardır. Bakmanı tavsiye ederim. Kronik sorun oalcğaını düşünmüyorum. Ben giriş seviyesi HP kullandım net fikrim yok. Ama söylediğim gibi kağıt üstünde HP diğer modellerden daha iyi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı