80.000 TL'ye sistem ve 2K monitör önerisi

xkeantx

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Bu bütçelere alabileceğim en iyi ekran kartlı ve işlemcili hazır sistemi almak istiyorum. Bu hazır sistemi almışken de ilk defa güzel bir 2K monitörüm olsun istiyorum. Hem piyasaya hakim olmadığımdan hem de donanım ve teknik bilgim az olduğundan siz değerli forum üyelerine danışmak istedim. Sizce bütçenin ne kadarını kasaya ayırıp ne kadarını 2K monitöre ayırmalıyım? Bu bütçelerle hangi ekran kartı ve işlemcileri olan hazır sistemleri düşünmeliyim? Önerebileceğin hazır sistemler ve monitörlere açığım şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Kasa hakkında fikrim yok o yüzden link atmadım. Bütçeyi bir tık aştım. Bütçeyi aşamiyorsan işlemciyi 9600x alabilirsin.

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT 11348-01-20G 16GB GDDR6 256Bit Gaming OC (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com ekran kartı olarak bunu alsın, hem tepe model hem de 5K daha ucuz ve oyuncular için performansları benzer, kasayı da Dark maxima V30 veya DK431 alabilir.

Yüksek bütçelerde doğru düzgün hazır sistem bulunmuyor.

Geçen hafta Gaming gecesinden gördüm bir tane bu fiyata. Güzeldi aslında bana kalsa zaten hiç sıfır girmem, direkt 2.el taş gibi sistem toplarım bu fiyata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör olarak Samsung Odyssey G65B nasıl bir tercih olur? Daha önce hiç curved monitör kullanmadığım için ilgimi çekti. Sizce alınabilecek bir monitör mü?

Bana sıfır sistem toplamaktansa hazır sistem almak daha mantıklı geliyor bence hazır sistemlere yönelin.
Benim donanım ve teknik bilgim çok az olduğu için sistem toplamak korkutucu geliyor. Benim tercihim de hazır sistem almak olur ama hangisi alınır bu bütçelere hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…