80.000 TL'ye sistem ve 2K monitör önerisi

Daha iyi bir sistem toplayabilir çünkü 2.el de sonuç olarak fiyatlar daha uygun oluyor.

Kral benim önerim zaten yukarıda. Diğer arkadaşlar zaten AMD fanboylugu yapıyorlar. Bütçe 70000 TL iken 9070 XT al diyorlar. Saçmalıktan ibaret resmen! RT performansı ve teknoloji açısından bu fiyata 5070 Ti alinabiliyorken AMD fanboylugyu yapmak büyük saçmalık. Gidip şimdi bu yorumada dislike atarlar 😂. Dislikelar başladı. ;)

Kral benim önerim zaten yukarıda. Diğer arkadaşlar zaten AMD fanboylugu yapıyorlar. Bütçe 70000 TL iken 9070 XT al diyorlar. Saçmalıktan ibaret resmen! RT performansı ve teknoloji açısından bu fiyata 5070 Ti alinabiliyorken AMD fanboylugyu yapmak büyük saçmalık. Gidip şimdi bu yorumada dislike atarlar 😂. Dislikelar başladı. ;)

Aynen 36kya tepe model almak yerine 41kya giriş seviyesi alırsın sen.

Aynen 36kya tepe model almak yerine 41kya giriş seviyesi alırsın sen.
5070 ti giriş seviye öyle mı? Bu düşünce de kalmaya devam et. Hayatta çok şey kaçırırsın. 🤣

5070 Ti giriş seviye öyle mı? Bu düşünce de kalmaya devam et. Hayatta çok şey kaçırırsın. 🤣

PNY'e giriş seviye dememe rağmen onu bile 5070 Ti'a dedim sanıyorsan senin yorumunu ciddiye bile almam, Nitro en üst modellerden birisi, üstelik tüm konularda bilgili kişilerden CTRL+C CTRL+v yapan biri için iddialı konuşuyorsun.

PNY'e giriş seviye dememe rağmen onu bile 5070 Ti'a dedim sanıyorsan senin yorumunu ciddiye bile almam, Nitro en üst modellerden birisi.
Markalar FPS açısından hiç bir şey fark etmiyor. Tek fark soğutma performansları. Testlere de bakarsan Attığım PNY modelinin gayet başarılı olduğunu görürsün. Bunu bile bilmiyorsan seni kâle bile almam.

Markalar FPS açısından hiçbir şey fark etmiyor. Tek fark soğutma performansları. Testlere de bakarsan attığım PNY modelinin gayet başarılı olduğunu görürsün. Bunu bile bilmiyorsan seni kâle bile almam.

Nitro gibi tepe bir modeli 5K daha ucuza almak varken neden giriş-orta seviye bir model alsın ki? Performanslar da acayip benzer zaten.

İstiyorsan al kaynak: AMD Radeon RX 9070 XT Gains 9% Performance at 1440p with Latest Driver, Beats RTX 5070 Ti

Son düzenleyen: Moderatör:
5070 Ti giriş seviyesi mi? Sıfır bilgi ile sadece dislike atıp kendinizi bilgili sanmanız çok daha komik. 😂😂 bir de ekipleşmiş gibi üst üste dislike atıp kendilerini buranın ağırabisi sanmaları çok daha komik. Daha fazla bir şey demeyeceğim yanlış bilgileriniz ile iyi sosyaller.

5070 Ti giriş seviyesi mi? Sıfır bilgi ile sadece dislike atıp kendinizi bilgili sanmanız çok daha komik. 😂😂 bir de ekipleşmiş gibi üst üste dislike atıp kendilerini buranın ağırabisi sanmaları çok daha komik. Daha fazla bir şey demeyeceğim yanlış bilgileriniz ile iyi sosyaller.

5070 Ti'a değil PNY'ye dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı