80.000TL'ye kadar sistem önerisi

FypHulur

Femtopat
Daha fazla  
Bana 70 80 bin arası setup lazım dizmeye. Yardımcı olur musunuz? Yazanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 50 serisini bekle bence, 40 serisi ile arasında büyük performans farkı olacak ama şuan lazımsa İtopya, İnceHesap, GamingGenTr, GameGaraj gibi hazır sistem satan sitelere göz atarak 80 bin Tl bandında ihtiyaçlarını karşılayacak bir sistem dizebilirsin.

Kral gayet doğru anlıyor musun sistemden 2 yıldan beri kullanıyorum Valorant'ta 600-700 FPS arası veriyor kanka alacaksan 4060 Ti al rahatına bak.

Herkesin bütçesi aynı değil. Bu bütçeye 4060 Ti almak korku filmini aratmaz. Umarım başlığı ya da yazıyı okumuşsundur 80 bin TL yazıyor.

Kral gayet doğru anlıyor musun sistemden 2 yıldan beri kullanıyorum Valorant'ta 600-700 FPS arası veriyor kanka alacaksan 4060 Ti al rahatına bak.
Bir konu hakkında kusursuz bilgin olmayabilir ama çok emin konuşarak insanları yanlış yönlendirme dostum. Kafa karışıklığı yaratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…