80 beklenen sınavdan 35 almak

forcios1

Decapat
Daha fazla  
Malum üniversite hocaları ne yapıyorlar, anlamıyorum. Bir vizeye girdim, bana o kadar kolay geldi ki 1 saatlik sınav süresinde hepsini 20 dakika yaptım ve çıktım, o derece basit geldi. Gel zaman git zaman sınav açıklandı, kardeş 35 aldın! Lan nasıl 35 alıyorum? En kötü 80 almam gerekiyor. Hocaları nasıl veya nereye şikâyet etmeliyiz?

Malum üniversite hocaları ne yapıyorlar, anlamıyorum. Bir vizeye girdim, bana o kadar kolay geldi ki 1 saatlik sınav süresinde hepsini 20 dakika yaptım ve çıktım, o derece basit geldi. Gel zaman git zaman sınav açıklandı, kardeş 35 aldın! Lan nasıl 35 alıyorum? En kötü 80 almam gerekiyor. Hocaları nasıl veya nereye şikâyet etmeliyiz?

Suçun hocalarda olduğunu nerden biliyoruz?

Üniversiteye hoşgeldin kardeşim. O kadar inanarak işaretliyorsun ki, ama sonuçlar açıklanınca yerlerde. Kağıdına bakınca "ben m*lım, nasıl bunu yanlış yapmışım" diyorsun. Normal yani.

Eğer gerçekten yanlış olduğunu düşünüyorsan hocanla konuş/mail at. Kağıdını görmek istediğini felan söyle. Sana bunun teyidini yapmak zorunda. Hala tatmin olmadın mı, o zaman dava açarak işi mahkemeye taşımalısın. Bu senin hakkın unutma.

Kafanda ne yapman gerektiğini daha iyi anlayabilen için kendi üniversitenin öğrenci yönetmeliğini oku. Orada kendi haklarını, ne yapman gerektiği zaten yazıyor olması lazım.

Genelde hata öğrencide olur. İşlemler eksiktir, cevap eksiktir ya da hatalıdır. 100 beklediğim sınavdan 75 gelince dilekçe verecektim. Sonra hoca derste birisinin ilk iki basit soruda hata yaptığını sonraki 2 zor soruyu çok güzel yaptığını söyleyince kağıdı yırttım attım. Benim kağıdım diye düşündüm çünkü harbiden de ilk iki soruyu en son çözmüştüm. Olur böyle şeyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı