80 bin TL Samsung TV önerisi

Yakın zamanda düğünüm olacak tüm PC sistemlerimi satıyorum artık PS5 tarafındayım 😀. LG bayisinede gideceğim oradaki televizyonları da merak ettim bu hafta sonu İlk işim o olacak. OLED de sorunsuz bir ekran ve iyi bir garanti verirlerse LG de alırım amacım şöyle bir 10 sene kafamın rahat olması.

Attıgım LG ve 95sc modelini hiç kaçırma. Hele LG iyi bir indirimde. Allah mesut etsin. Her şey istediğin gibi olsun. Hayırlısı.

Attıgım LG ve 95sc modelini hiç kaçırma. Hele LG iyi bir indirimde. Allah mesut etsin. Her şey istediğin gibi olsun. Hayırlısı.
Teşekkür ederim. Samsung bayisine gittiğimde bakıcam direkt LG televizyonlarada.

Hocam Samsung 2025 TV leri duyurmuş acaba onları beklesem mi? Yeni bir teknoloji var mıdır yoksa 2024 lerden birisini alıp geçeyim mi.

Son düzenleme:
@RECKEİ Hocam aldıysanız ne tercih ettiniz acaba?

LG bu arada dünya da ki telefon ve tüm ekranların üreticisi ama içinize sinmiyorsa 95C alıp devam edin.

OLED TV almayıp bir yerde görürseniz pişman olursunuz. Neo QLED üzmez tabii ki ama. OLED başka bir dünya.

Ben 85QN90D aldım OLED görüdğüm hiçbir yerde pişman olmadım aksine iyi ki bu TV'yi aldım diyorum.
OLED oyunlar için sönük kalıyor, MiniLED çok daha parlak. Benim gibi TV'yi karanlık odada kullanmayı seviyorsanız çok sorun olmaz ama gündüz ve aydınlık odalarda ciddi sorun olur.
90D'nin siyah performansı ve renkleri OLED'i aratmıyor.
Ofiste de LG QLED TV var, ben her açıdan Tizen'i daha çok sevdim.

Ben 85QN90D aldım OLED görüdğüm hiçbir yerde pişman olmadım aksine iyi ki bu TV'yi aldım diyorum.
OLED oyunlar için sönük kalıyor, MiniLED çok daha parlak. Benim gibi TV'yi karanlık odada kullanmayı seviyorsanız çok sorun olmaz ama gündüz ve aydınlık odalarda ciddi sorun olur.
90D'nin siyah performansı ve renkleri OLED'i aratmıyor.
Ofiste de LG QLED TV var, ben her açıdan Tizen'i daha çok sevdim.
Normalde QN90D düşünüyorum ama 2025 serisine kaydım hocam 1 aya çıkar QN90F serisi güzele benziyor.

Normalde QN90D düşünüyorum ama 2025 serisine kaydım hocam 1 aya çıkar QN90F serisi güzele benziyor.
Biraz araştırdım farklı bir şey görmedim ama siz bilirsiniz.

Bu arada QN90D'da IPS panel var 65 inç olanında sanırım VA panel var. Yıllardır VA yüzünden Samsung'dan uzak kalmıştım ama bu modelde IPS olduğu için tercih ettim ve çok memnun kaldım. VA'nın izleme açıları kötü ve hızlı sahnelerde bulutlanma çok olabiliyor. 65 inç alacak olsaydım LG'ye yönelebilirdim.

Son olarak 90D'de Tizen işletim sistemi harika çalışıyor, gerçekten çok hızlı.

Son düzenleme:
Biraz araştırdım farklı bir şey görmedim ama siz bilirsiniz.

Bu arada QN90D'da IPS panel var 65 inç olanında sanırım VA panel var. Yıllardır VA yüzünden Samsung'dan uzak kalmıştım ama bu modelde IPS olduğu için tercih ettim ve çok memnun kaldım. VA'nın izleme açıları kötü ve hızlı sahnelerde bulutlanma çok olabiliyor. 65 inç alacak olsaydım LG'ye yönelebilirdim.

Son olarak 90D'de Tizen işletim sistemi harika çalışıyor, gerçekten çok hızlı.
VA paneli aşırı kaliteliymiş bu arada. Yani 90D üzmez ama 90F serisine bakalım nasıl gelecek.

Yeni konular

Geri
Yukarı