80 Mbps alt yapıyla TurkNet 75 Mbps alınmalı mı?

İlginç.
turk.net/online-islemler e bağlanın.
Sol menüden, Paket kullanım->Paket değişikliği adımlarını takip edin.
Adsız.png

İlginç.
turk.net/online-islemler e bağlanın.
Sol menüden, Paket kullanım->Paket değişikliği adımlarını takip edin.
Kurulum yapıldı ancak hala belgeleri hazırlayın gibi bir uyarı var onunla alakalı olabilir mi?

Kopma sorunu yaşabilirsiniz. Denemeden bilmeniz zor. Ben kopma olacağı kanaatindeyim. Aynı hat üstünde hız yükseltildiği zaman hat zayıflaması artar, SNR marjin değeri düşer. 10'un altında düştüğü zaman ufaktan sıkıntı yaşarsınız. 8'in altına düşerse epey sıkıntı yaşarsınız, 6'nın altında direk kopmalar olur. Kendi deneyimime göre 35 Mbit sağlıklı kullanabilmek için minimum 45 Mbit olması gerekiyor hattın. 40'lara düşünce sıkıntı yaşıyordum. 75 Mbit için de minimum 90-95 Mbit sağlaması lazım altyapının. 80 ciddi anlamda soru işareti bırakıyor.

Benim alt yapım 100Mbps sizce 100Mbps sıkıntı mı çıkarır? Dediğinize göre biraz daha fazla desteklemeli. Saha dolabına 350 metre uzağım.

Ana ekranın da düzelmesini bekleyin. Belki sistem kaynaklıdır.
Tüm sekmeleri inceleyin, paket değişikliği yerini bulmaya çalışın.
Çünkü böyle bir sekme mevcut sizde görünmüyor olabilir.
Yükseltebildiniz mi?

Yükseltebildiniz mi?
Evet 24 saat içerisinde yükseleceğini ve eğer kopma olursa hızı benim istediğim bir hıza düşürebileceklerini söylediler.

Taahhüt olmamasından kaynaklı olarak ve servis hizmeti kalitesiyle + internet hızının kabul edilebilir derecelerde cezbedici olması hasebiyle TurkNet doğru bir tercih. Bizde, ailecek geçiş yaptık çok memnunuz hızı ve kalitesi tartışmasız diyebilirim.
Notlar: TTNET'den geçiş yaptık bu operatöre. Fiyat, performans, servis hizmeti vs. çok iyi diyeceğim bunlar şimdilik saygılarımla. :)
download hızı: 80 Mbit / upload hızı: 25 ve üzeri değişken.
Gündüzleri, pandemi yasakları evde oluşlarda hızda değişkenliklerde olabilmekte bunu da eklemekte yarar görüyorum not olarak. İstisnaalar kaideyi bozmaz anlayışıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı