İlginç.Aradığınız sayfa bulunamadı diyor ana menüye aktarıyor.
turk.net/online-islemler e bağlanın.
Sol menüden, Paket kullanım->Paket değişikliği adımlarını takip edin.
İlginç.Aradığınız sayfa bulunamadı diyor ana menüye aktarıyor.
İlginç.
Kurulum yapıldı ancak hala belgeleri hazırlayın gibi bir uyarı var onunla alakalı olabilir mi?İlginç.
Evet şuan kullanıyorum.Hizmetiniz açıldı değil mi?
Kopma sorunu yaşabilirsiniz. Denemeden bilmeniz zor. Ben kopma olacağı kanaatindeyim. Aynı hat üstünde hız yükseltildiği zaman hat zayıflaması artar, SNR marjin değeri düşer. 10'un altında düştüğü zaman ufaktan sıkıntı yaşarsınız. 8'in altına düşerse epey sıkıntı yaşarsınız, 6'nın altında direk kopmalar olur. Kendi deneyimime göre 35 Mbit sağlıklı kullanabilmek için minimum 45 Mbit olması gerekiyor hattın. 40'lara düşünce sıkıntı yaşıyordum. 75 Mbit için de minimum 90-95 Mbit sağlaması lazım altyapının. 80 ciddi anlamda soru işareti bırakıyor.
Hallettim şimdi düzeldi teşekkürler.Hizmetiniz açıldı değil mi?
Yükseltebildiniz mi?Ana ekranın da düzelmesini bekleyin. Belki sistem kaynaklıdır.
Tüm sekmeleri inceleyin, paket değişikliği yerini bulmaya çalışın.
Çünkü böyle bir sekme mevcut sizde görünmüyor olabilir.
Evet 24 saat içerisinde yükseleceğini ve eğer kopma olursa hızı benim istediğim bir hıza düşürebileceklerini söylediler.Ana ekranın da düzelmesini bekleyin. Belki sistem kaynaklıdır.
Tüm sekmeleri inceleyin, paket değişikliği yerini bulmaya çalışın.
Çünkü böyle bir sekme mevcut sizde görünmüyor olabilir.
Yükseltebildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.