80 Mbps internetle Valorant'ta lag yaşanıyor

y1to

Decapat
Daha fazla  
Selam. Ethernet ile bağlanıyorum ve Speedtest yaptığımda internetim 80 download 26 upload alıyorum. Ama Valorant'ta birden ya çok lag giriyor ya pingim uçuyor. Neden olabilir? Turkcell Superonline kullanıyorum.

Hızdan ziyade Jitter'in kaç ms olduğu önemli. Ne kadar düşükse o kadar iyi. nPerf'ten bir test yapıp sonucunu buraya atar mısın?

1.png

Selam. Ethernet ile bağlanıyorum ve Speedtest yaptığımda internetim 80 download 26 upload alıyorum. Ama Valorant'ta birden ya çok lag giriyor ya pingim uçuyor. Neden olabilir? Turkcell Superonline kullanıyorum.

Hocam kendi iş yerimde ben de Superonline kullanıyorum, dediğiniz gibi kabloyla 80 90 download veriyor 20 25 upload veriyor fakat ping yüksek. Kablosuz bağlantıda hele ms 500-1000 buluyor. Sizin de konunuzu görünce bir kez daha olayın Superonline'dan kaynaklı olduğunu idrak ettim. Kendi tecrübeme göre download upload olayı güzel fakat pingi garip derecede yüksek bir marka olduğunu söyleyebilirim.

Edit: Evimde 25mbps ttnet kullanırken 12 ms alıyorum lol ve valorantta. Bence fiber altyapı kalitesinden kaynaklı. Ttnet de 12 ms verecek bi marka değil düşündüğünüz zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı