80+ sertifikalı kaliteli 500W PSU önerisi

Bütçe
1000

ivandrag0_2

Decapat
Daha fazla  
RAM
Balistix8+8 16 GB 3000 MhZ RAM
İşlemci
Ryzen 3 3100
Arkadaşlar şu an eski sisteminden kalma Hadron 500W PSU var. Yeni sistemimi yukarıda belirttim bu PSU sıkıntı çıkarır mı yoksa 1000 TL'ye kadar önerebileceğiniz kaliteli PSU var mıdır? Ekran kartı da ASUS ROG STRIX RX 570 8 GB OC.

Bu fiyata gayet uygun bir PSU dandik markalar ile kıyaslanamaz bile hatta şu anda indirimde kaçırmayın derim.

Hocam bu Hadron C4 gibi patlar mı kullanırsam şu ana kadar bir şey olmadı ne zaman patlarsa herhalde:D

FSP 500W +80 önerim.
Bu mudur hocam ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-12-27-00-13-06-93.jpg
    Screenshot_2022-12-27-00-13-06-93.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 37
Hocam bu Hadron C4 gibi patlar mı kullanırsam şu ana kadar bir şey olmadı ne zaman patlarsa herhalde:D

Bu mudur hocam ?
Patlamaz desem yalan olur Patlar dersemde çok iddali olur. Emin değilim ama kalitesiz mal olduğu için ne olacağını bilemeyiz. Doğru düzgün bir marka alın kafanız rahat olsun.

Patlamaz desem yalan olur Patlar dersemde çok iddali olur. Emin değilim ama kalitesiz mal olduğu için ne olacağını bilemeyiz. Doğru düzgün bir marka alın kafanız rahat olsun.
Doğru hocam sistemi de yeni topladım valla dandik mal bi elektrik hatasında sistem çöp olabilir XPG ya da FSP almayı düşünüyorum.

Hicbir PSU icin "patlamak" olagan bir sey degil, en kalitesiz uniteler icin bile.

Fiyati iyi iken hala almadiysan Pylon alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı