80 TL mousepad önerir misiniz?

Buyur: (Eğer bu fotoğrafları beğenmezsen mağzada farklı farklı linkler var ben birisini attım sadece)

Bende kullanıyorum gayet kaliteli, bundan daha iyi bir şey istiyorsan mecbur Steelseries Qck alman gerekir fakat onun da medium (32 cm x 27 cm) boyutu 75 tl senin seçimin.

Ya da şu an için değil malum sebeplerden dolayı ama sonra almak istersen kendi istediğin fotoğrafı mouse pad'e basabilecek aliexpress satıcısı vereyim daha sonra satın almak istersen:

Son düzenleme:
JD900 dışında SS QCK+ bakabilirsin 3 senedir kullanıyorum biraz aşınmalar oldu ilk günkü kayganlığı yok ama çok kaliteli bir mousepad. Xrades ürünleri fena değil ama koku yaptığını söylüyorlardı. Bende değişirsem masayı kaplayan büyük bir model ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bana ufak yeter dersen SteelSeries almalısın bu Mousepad'ler arasında en iyi hakimiyeti ve tutarlılığı SteelSeries verir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı