80 TL ödediğim fevkalade internet

Ben de anlamıyorum nasıl böyle bir internet verdiklerini, altyapı şart doğru düzgün internet için. Asıl şaşırdığım da bu zaten büyükşehirdeyim (merkez) ama altyapı vermekte zorlanıyorlarsa sorun var demektir bu şirketlerde. Gerçekten yazık yani.
 
Dün Turknet apartmanıma fiber kutusu getirmişler. İnternetten altyapı sorgulattım ve evet, evime fiber gelmiş. Ama bilin bakın ne oldu? Babamı ikna edemedim. Boş ver dedi ve gitti.
13 mbps ile sürünmeye devam.
 
Screenshot_20210227_163528.png
 
TürkNet kullanıyoruz. Şu an kablo bağlı, değilken biraz daha düşük normal olarak. Fakat TürkNet'e geçmeden önce yakın çevrenizde kullananlara sorun. Burada çok iyi ama başka bir şehirde kanser edici türden olabiliyor.Ekran Alıntısı.JPG
 
GeForce Now çıktı diye bir deneyeyim dedim de, şu interneti görünce vazgeçiyorum her defasında. Yani Avrupa ile Asya'yı birbirine bağlıyorsun, dünyanın merkezi denilebilecek yerdesin. Fakir ve bitap düşmüş olan bazı Afrika ülkeleri bile internet konusunda Türkiye ile yarışmakta. Şahsi fikrim boş boş gereksiz "kurumlara" ve "bakanlıklara" yatırım yapmak yerine internete yatırım yapsak daha iyi olur. Aramızda nice içerik üreticisi çıkacak, ülkemizi tanıtacak, farklı platformlarda Türkiye'yi temsil edecek insanlar var. Bunların düşünülmesi gerek.

Eki Görüntüle 898494

İnternetim ortada, finansal özgürlüğe sahip olsam çok çok daha iyi bir internet servis sağlayıcısına geçmeyi düşünürdüm, ama yapacak bir şey yok. Türk Telekom...
Ekran Görüntüsü (202).png

Senin internetinin aynısını kullanıyorum (80 TL).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı