80 TL yüz temizleme jeli önerisi

183206

Megapat
Makaleler
1
Cilt tipimi bilmiyorum ancak karma sanırım. Ağız çevrem duştan çıktıktan sonra kuruyup beyazlıyor, burun bölgem ise gün içerisinde yağlanabiliyor.
Celenes Thermal yağlı ve karma ciltler için olanını kullanıyordum bir süredir ancak hiç köpürmediğinden temizlemiyormuş gibi geliyor. Zaten öyle mi oluyor yüz temizleme jelleri bilmiyorum artık, sizin başka bir öneriniz var mı? Bu ürünü mü kullanmaya devam edeyim?
80 lira olmuş 250 ml Celenes, başka bir öneriniz varsa 80 lira civarına ona da bakmak isterim. Daha ucuz da olabilir. Amazon'da olursa o ürün işime gelir, kampanyalarla daha ucuza alabiliyorum çünkü.

Hocam size NIVEA Yüz Temizleme Köpüğü öneriyorum. Mavi paketli olanından. Tam sizlik. Bir de bütçe yeterse Neutrogena Yağsız Nemlendirici öneririm.

Hocam size NIVEA Yüz Temizleme Köpüğü öneriyorum. Mavi paketli olanından. Tam sizlik. Bir de bütçe yeterse Neutrogena Yağsız Nemlendirici öneririm.

Peki sizce bu nasıldır? 1 litrelik. Sebamed bu alanda en iyilerden birisi diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…