800 - 1000 TL'ye FC24 için gamepad önerisi

Hocam ben hayatım boyunca PS tipi kol kullandım. 2 saate alıştım. Direkt USB dongle takıp kullanıyorsunuz. Maalesef program yok.

Hocam ben hayatım boyunca PS tipi kol kullandım. 2 saate alıştım. Direkt USB dongle takıp kullanıyorsunuz. Maalesef program yok.
Anladım teşekkürler, yok program olmaması eksi değil, meraktan sordum, tek sıkıntısı sadece donglelı olmasi olacak, soğutucu çıkarmak zorunda kalacağım takmak için. Bir de FC24 Xbox kolu olarak görüyor değil mi kolu?

Teşekkürler, yeşil renk mi tercih ettiniz siz mor rengi mi, leke kalma olur mu acaba?

Teşekkürler, yeşil renk mi tercih ettiniz siz mor rengi mi, leke kalma olur mu acaba?

Leke kalma olmuyor. Şu an yeşili stok da var gözüküyor ancak sipariş edince stok gelince gönderim sağlanacak uyarısını veriyor. Morunu aldım çok hoşuma gitti.

Ben sipariş ettiğimde yeşili için stok yok diyordu yani sipariş kısmında. Şu an var mı bilemem. Sipariş ettim bahsettiğim uyarıyı aldım. İptal edip morunu sipariş ettim.

Bangood da garanti var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…