800-1250 TL arası kablosuz kulak üstü kulaklık tavsiyesi

  • Konuyu başlatan clln
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 420

clln

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2018
Mesajlar
553
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, yakın zamanda kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Elimde Sennheiser 4.40 BT kulaklık var ve rahatlığı konusunda memnun değilim (bu kulaklık 1200 TL olmuş). Öncelikle oyun amaçlı bir kulaklık almıyorum, bu yüzden konuyu buraya açmayı uygun gördüm. Gözlük kullanan birisi olduğumu belirtmek istiyorum. Aldığım kulaklığı sadece Windows'ta kullanmayacağım için iPad uyumluluğu kesinlikle olsun.

Kulaklıkta aradıklarım en önemliden daha önemsize doğru sırasıyla:
1. Rahatlık: Kulaklığı taktığımda kafamda olduğunu unutmak istiyorum, 800 TL olsa çok iyi olur ama rahatlığına değecek ise 1250 TL'ye kadar çıkabilirim. Önceki kulaklığımı 1.5 yıldan daha uzun süredir rahat olmadığı için toplasanız 30 saat takmamışımdır, yani kulaklık yeni gibi duruyor. Çünkü gözlük kullanırken kulağıma baskı yaptığı için kulaklarım rahatsız oluyor.
2. Terleme: Kulaklığı günde en az 6 saat kullanmayı düşünüyorum, terleme sorunu olmazsa güzel olur.
3. Mikrofon: Mikrofonu mümkünse gömülü bir şekilde berrak bir ses verse iyi olur.
4. Ses: Profesyonel olarak müzik dinleyen birisi değilim. Şu an kullandığım kulaklığın ses kalitesi oldukça iyi ancak boştayken hışırtı sorunu oluyor. Yeni alacağım kulaklığın hışırtı sorunu olmazsa iyi olur. Sesinin çok az olmasını da istemiyorum.

Bu dörtlünün bu fiyatta birleştiği kulaklık olursa iyi olur eğer bu fiyata mümkün değil diyorsanız madde 1 en önemli olacak şekilde madde 4'e kadar inmeye çalışın. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
 
Attığınız kulaklıklar çoğunlukla oyun amaçlı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı