800-900 bin TL'ye araba önerisi

Hocam bir arkadaşımda polo varmış bir de 2017 otomatik 25 bin kilometrede. 930 bin TL civarı bir fiyat düşünüyormuş sizce o fiyatlara i20 mi mantıklı yoksa bahsettiğim polo tercih edilebilir mi?

Hocam poloyu ben kişisel olarak tercih etmem i20 daha iyi kalıyor poloya göre ve WW otomatik şanzıman çok da iç açıcı değil benim için.

Hocam bir arkadaşımda polo varmış bir de 2017 otomatik 25 bin kilometrede. 930 bin TL civarı bir fiyat düşünüyormuş sizce o fiyatlara i20 mi mantıklı yoksa bahsettiğim polo tercih edilebilir mi?

Poloda güzel ama VW grubunda DSG şanzıman mevcut 60 70bin kmde bir değişmesi gerekiyordu i20 daha sorunsuz ama polo biraz daha kaliteliydi.

Bence İ20 hem çok ses geçiriyor hem de küçük bir araba olarak kalıyor. Poloyu bilmiyorum. Benzer paraya linkini attığım astra tercih edilebilir gibi duruyor.
Astra da düşündüğüm modellerden aslında ancak kronik sorunu vs. var mıdır bilmiyorum.
Poloda güzel ama VW grubunda DSG şanzıman mevcut 60 70bin kmde bir değişmesi gerekiyordu i20 daha sorunsuz ama polo biraz daha kaliteliydi.
Hocam üstteki arkadaşın attığı modellerde bir Astra nasıl bir araç sizce ?

Astra da düşündüğüm modellerden aslında ancak kronik sorunu vs. var mıdır bilmiyorum.

Hocam üstteki arkadaşın attığı modellerde bir Astra nasıl bir araç sizce ?
Astra gelişmiş bir araba değil kral i20 ye göre

Bu 1.4 Astra'larda piston kırma problemi var diyorlardı hocam.

Kronik olarak arka cam sileceği çalışmıyor arabada saçma.

Hocam tüm Türkiye i20 sahibi oldu neredeyse. Kullananlar hep şöyle diyorlar, çok konfor yok araç gitmiyor ama modeli yüksek olduğu için alıyorlar gibi.

Piyasası hızlı hocam gerçekten güzel kullanışlı araba segmentine göre gayet yeterli araba aile arabasıda ben Clio veya i20 direk alırım ama Corolla daha iyi bir seçenek olur sorunsuzlar sanayiye sadece bakıma gidersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı