800-900 bin TL'ye araba önerisi

Hocam Clio'nun piyasası I20e göre çok daha hızlı ama 800 900 civarına joy Clio'lar var i20 tarafında ise jump belki yakalarsanız style var. Clio'nun joyları harbiden boş bir araç tipi falan güzel ona lafım yok ama arka yolcular için bile otomatik cam açma tuşu yok çevirmeli kol var onun yerine i20'nin jump paketi Clio joya göre daha dolu.

Hocam Clio'nun piyasası I20e göre çok daha hızlı ama 800 900 civarına joy Clio'lar var i20 tarafında ise jump belki yakalarsanız style var. Clio'nun joyları harbiden boş bir araç tipi falan güzel ona lafım yok ama arka yolcular için bile otomatik cam açma tuşu yok çevirmeli kol var onun yerine i20'nin jump paketi Clio joya göre daha dolu.
i20'lerde jump ve style arasında çok fark var mı peki, aradaki farkı ekleyecek kadar önemli bir fark var mı yani ?

i20'lerde jump ve style arasında çok fark var mı peki, aradaki farkı ekleyecek kadar önemli bir fark var mı yani?

Yeni kasalarında görsel ve küçük donanımsal harici yok ama makyajsız olanlarda(2020-2023 arası)jumplarda ekran ve kamera gelmiyor ve kapak jant oluyordu. Style paketlerde daha kaliteli çelik jant geri görüş kamerası dokunmatik multimedya falan oluyordu. Makyajlılarda ise sadece jant farkı vardı ama makyajlı olanlar neredeyse 1 milyon civarında ve motor şanzımanı daha farklı. Ve jumplardada ısıtmalı ayna falan da geliyordu. En büyük fark Elite paketlerde oluyor ama onların fiyatı da bunlara kıyasla daha yüksek.

Hocam eğer tek kişi veya 2 kişi kullanacaksanız i20 yeterli olur.

i20,polo,corolla not:65bin kilometre altı bakın manuel otomatik şahsi düşüncenizdir birde yazmadım ama yeni kasa bulunursa yaris de alınabilir dengi arabalardan çok daha karizam duruyor ve japon yani pek sorun çıkarmaz

Hocam ilk defa araç alacağınızı söylüyorsunuz, sizin için en iyi araç sanayiye sokmayacak araç olmalı. Bu yüzden japona yönelmeniz en iyisi.

Corolla da bu mantıkla düşünüldüğünde en mantıklı araç, kolay kolay bakım dışında sanayiyle işiniz olmaz ve biraz ilerledikten sonra satmanız da çok kolay olur. Her anlamda mantıklı bir seçenek.

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1 ay önce duran aracıma arkadan çarpıp tost misali hem arka hem ön kısmından aracım hasar aldı ve çok büyük ihtimalle aracım perte çıkacak. Bende kısa bir süre için i20'nin 2020 öncesi kasasını almayı düşünüyorum. Bütçem 950 civarında olur diye düşünerekten cam tavanlı ve düşük km lisine bakıyorum. Aracın çok yakıp az gitmesi ile ilgili bilgi sahibiyim fakat tüplü olanlar mevcut ve aracın tüpe uyumlu sorun çıkarmayan bir motoru olduğunu duydum. Sizce bu kasa 3 kişilik bir aile için yeterli olur mu? Gözü yükseklerde çok hız yapmayı seven biri değilim. Senede 1 kez tatilimiz var onun haricinde çocuğu kreşe götür getir ve hafta sonu 60 km ortalama gezen bir aileyiz. Önerir misiniz bu aracı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı