Çözüldü 800 Mbps internette indirme hızı düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koa1a

Zeptopat
Katılım
9 Ağustos 2022
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, download hızım 750-800 fakat Steam'de oyun indirmeye çalıştığım zaman 8-10 ile indiriyor. Servis sağlayıcımla görüştüm onlarda bir sıkıntı gözükmediğini söylediler anlamadım ne yapacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam attığınız dosya için teşekkürler. Ben Internet Download Manager kullanıyorum indirmeyi başlattığım zaman direk oraya atıyor oradaki sonçlara baktım Steam'de maksimum 20 ile indirirken Google Drive'de maksimum 53 gördüm hocam 1 dakika boyunca test ettim. Bu sonuç karşısında ne yapmam lazım hocam?
Hocam merhabalar türknet hız testinden hız testi yapıp buraya fotoğraf gönderirmisiniz ve steamden hangi oyunu indiriyorsunuz ?
 
Speedtest doğru hızı vermiyor TurkNet hız testinden atar mısınız?

Buyurun hocam

Screenshot_1.png


Bazı oyunları indirirken Steam serverları sıkıntı yaratıyor hocam onla alakalı herkeste nedense aynı sorun görüyorum bu aralar.

Bu aralar fazla oluyor galiba hocam
 
Benimle birlikte çoğu arkadaşım bu sıkıntıyı yaşıyor çoğu forumdada bu sıkıntıyı görüyorum sanıyorum ki Steam'lik bir sorun var örnek veriyorum PUBG indiriyorum şu an 10 mb/s geçmiyor ama GTA 5 yüklerken nedense 50mb/s oluyor.

Anladğım kadarıyla hocam oyuna yoğunluğa göre indirme hızı değişiyor aynı anda çok fazla kişi aynı oyunu indirdiğinde o oyunu indiren herkes yavaş indirmeye başlıyor
 

Geri
Yukarı