800 TL 23" monitör tavsiyesi

burakoruk

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar iyi akşamlar. GTX 1060'lı bir sistem topluyorum. Sadece anakart ve monitör kaldı. Bilgisayar başında ki zamanımı genelde oyun oynayarak geçiriyorum. Biraz da film ve dizi izliyorum. Alacağım monitörden en büyük beklentim görüntü kalitesinin yüksek olması. Yüksek Hz veya düşük MS gibi şeyler pek de önemli değil. O yüzden TN panelleri eledim. VA ve IPS panel monitörler arasında kaldım. Curved veya düz olabilir. Daha önce hiç curved monitör deneyimlemedim. Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Bu tarz oyunlarda kavisli ekran nasıldır bilemiyorum. Bütçe 800 TL dedim ama 100 TL kadar daha esnetebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart için sağlıklı bir öneri almak istiyorsan, uyum sorunu yaşamamak için CPU ve RAM bilgisi vermen gerekiyor. Monitör için konunun erbabı arkadaşlar aradığın fiyata alabileceğin en iyi monitör konusunda yardımcı olurlar. @Nazım Paşa @GCN @Jira @105993 @Pantheon @son_goku @BERWAR

Hocam anakartı zaten kafamda belirledim. Ayın 15'i gelsin anakart ve monitörü birlikte alacağım.

Hocam öneriler için teşekkürler. Özellik olarak hemen hemen aynılar. Curved konusunda kararsızım. Daha önce kullanmadığım için biraz da önyargılıyım sanırım. Acer da hoşuma gitti.

Asus VX239H-W 23" 5ms (Analog+2xMHL+HDMI) Full HD IPS Led Fiyatı
AOC i2369Vm 23" 5ms (Analog+2xHDMI+MHL+DisplayPort) Full HD Fiyatı

Attığın ürünlere bakarken şu ikisi de gözüme çarptı. Önerdiklerin ile fiyat ve özellik olarak hemen hemen aynılar. Çeşit bollaşınca karar vermek de zorlaşıyor :) Peki birini seçmek istesen bu 8 monitörden hangisini seçerdin?

CF390 tavsiye ederim.

Sosyal içerisinde bir arkadaşın incelemesi var. Orayı da takip ediyorum. Aslında ilgimi de çekmiyor değil ama dediğim gibi oyun performansı konusunda keşke başka alsaydım da demek istemiyorum.

Gösterdiğin AOC modeli gayet yeterli ancak 60Hz almayı tercih etmezdim. Acer'i o yüzden önermiştim.

Benim de ilk aklıma yatan monitör Acer oldu. Satıcısı teknolojipazarın kendi sitesinde 570 TL fiyatına geliyor. Sanırım yarın siparişi vereceğim. Yardımın için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı