800 TL işlemci önerisi

Peki mevcut sistemi satmak mantıklı olur mu sizce? Satmaya kalksam kendi hesaplarıma göre 2000 TL civarı yapıyor satmış olsam sizce kaçtan satmalıyım?

Hocam sisteminiz çok giriş seviyesi bir sistem öyle dediğiniz gibi 2000 lira etmesi imkansız gibi bakmanız lazım şu an piyassa yüksek bir koyup yoklayın piyasayı ama 1000-1300 arası bir fiyata gider gibi duruyor şimdi hakim olmadığım için kabataslak hesapladım.

Hocam sisteminiz çok giriş seviyesi bir sistem öyle dediğiniz gibi 2000 lira etmesi imkansız gibi bakmanız lazım şu an piyassa yüksek bir koyup yoklayın piyasayı ama 1000-1300 arası bir fiyata gider gibi duruyor şimdi hakim olmadığım için kabataslak hesapladım.

Sistem parçalarının sıfırlarına baktım ve ortalama kendimce fiyat biçerek 2000 TL civarı yapıyor sahibinden de 2500 TL civarında ilan açarak pazarlık payı vardır diye yazdım biraz düşününce sıfır sistem toplamak daha iyi gibi duruyor.

Sistem parçalarının sıfırlarına baktım ve ortalama kendimce fiyat biçerek 2000 TL civarı yapıyor sahibinden de 2500 TL civarında ilan açarak pazarlık payı vardır diye yazdım biraz düşününce sıfır sistem toplamak daha iyi gibi duruyor.

Yani sıfır sistem toplayıp güncellemek daha mantıklı bence de satılırsa gene yardımcı olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı