800 TL kulaklık önerisi

Bütçe
800-1000

FreiSeele

Hectopat
Katılım
6 Ekim 2020
Mesajlar
138
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba millet, 2015'den beri Razer Kraken Pro 7.1 Chroma kulaklık kullanıyorum. İnternette biraz araştırmamın sonucunda Corsair RGB Elite USB ve Razer BlackShark V2 gibi kulaklıkları gözüme kestirdim fakat gördüm ki gerek mikrofon kaliteleri gerek ses kaliteleri fiyat bantlarına göre ve 6 senedir kullandığım kulaklığa göre kötü duruyorlar videolardan ve yorumlardan aldığım izlenim kadarıyla, bu kulaklıkların mikrofonları gerçekten benim halihazırda 6 senedir kullandığım Razer Kraken Pro 7.1 Chroma'dan kötü mü eğer öyleyse bu fiyat bandında şu anki kulaklığımdan daha iyi hangi kablolu kulaklıkları tavsiye edersiniz?
 
@TÇB @Shuichi Tatsuo Hocalarım daha bilgililerdir ama 5 yıl kullanabildiyseniz tekrar alıp geçin derim sonuçta 5 yıl az değil.
O zamanın parasıyla 150 liraya almıştım indirimle aşırı deforme oldu o yüzden değişiyorum ve almışken yeni model alayım dedim, ama dediğim gibi baktım ki üstünden 6 sene geçmesine rağmen yeni modeller bırakın daha iyi olmayı çoğu daha kötüler aralarında en çok içime sinen BlackShark V2 oldu, onun da ses kartıyla takılınca mikrofon kalitesinin bozulması garip geldi açıkçası ve fiyatı biraz fazla 700-800 bandında şuan kullandığımdan aşağı kalmayacak bir şey bulurum diye düşünmüştüm.
Bu arada V2 X yerine v2'yi daha çok beğenmemin sebebi kulak yastığı malzemesinin sünger olması, şu an kullandığım deri ve 2 ya da 3 kez yedeğini satın alıp değiştim 1-2 yılda patlayıp dağılıyor deri olunca kesinlikle kumaş almak istiyorum.
 
Yarın öğle saatlerine doğru açarsanız konuyu daha çok kişi yardımcı olur.
6 yıl önce 150 liraya aldığım kulaklığın şuan 800'e dengini bile arayıp da bulamamak uykumu kaçırdı açıkçası çok teşekkürler ilgin için en iyisi öyle yapmak olacak sanırım.
 
Anakartın iyi mh 751 tercih edebilirsin.
Anakartın ne derece etkisi oluyor özellikle mikrofon sesinde hocam? Attığınız linke baktım ama açıkçası hem özellikle sünger olsun istiyorum kulaklık yastıkları hem de Razer, Corsair, Steelseries, Hyper X 4'lüsünün modelleri arasında bir seçim yapmaktan yanayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı