800 TL kulaklık önerisi

Ares6

Centipat
Katılım
23 Eylül 2022
Mesajlar
621
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle iyi sosyaller. Ders çalışmak ve müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Aklıma ilk olarak Jbl 500bt geldi. Forumdaki rehberlerin ve açılan konuların çoğuna baktım, fakat alınmaz, alınır diyen çok olmuş ve fiyatlar çok değiştiği için güncel olarak sormak istedim. Güncel olarak bu fiyata alınır mı?

Farklı önerileriniz olursa eğer kablosuz ve kulak üstü olması önemli. Kulak içi çok tercih etmiyorum fakat aşırı iyiyse değerlendiririm. Kütüphaneye de arada sırada gideceğim için dışarıya ses vermemesi gerekiyor. bütçem 800 TL.

Ek olarak Bu kulaklık var elimde fakat tek tarafı bozuldu, tek taraflı kullanmaktan da çekiniyorum sağlığım için ve kulak içi maalesef. Sizce elimde ki kulaklık ile mi devam etmeliyim yoksa yenisini mi alayım?

Bir de Bu kulaklığı gördüm fakat kablolu sizce nasıl? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ses vermesin, kulağı tam kaplasın (Kaplamaması malum acitabiliyor.) Şarjı uzun gitsin (Ben şaka yapmıyorum 90 gün kullandım sarj etmeden) Anker Q10 öneririm. Ayriyeten Bass modu da var.
 
Ses vermesin, kulağı tam kaplasın (Kaplamaması malum acitabiliyor.) Şarjı uzun gitsin (Ben şaka yapmıyorum 90 gün kullandım şarj etmeden) Anker Q10 öneririm. Ayrıyeten Bass modu da var.

Teşekkür ederim, bütçeme uygun bir tek mavisi kalmış 🙂 Kulaklığın iyi olduğunu bir rehberde okumuştum fakat bana kaba ve ağır gibi geldi sizce nasıl?
 
Teşekkür ederim, bütçeme uygun bir tek mavisi kalmış 🙂 Kulaklığın iyi olduğunu bir rehberde okumuştum fakat bana kaba ve ağır gibi geldi sizce nasıl?
Kaba göründüğünü düşünmüyorum ama biraz ağır gelebilir. Ben alıştığım için artık bana pek hissettirmiyor. Hatırladığım kadarıyla 230-280 gram civarıydı. Not: Mavi almayın, 500 600 TL ye düştüğü zamanlar oluyordu şuan fiyatları sanırım uçmuş. Üstteki arkadaşın attığı ürüne bakmanızı öneririm. Muhtemelen rahat ve hafif bir sey arıyorsunuz ayrıca ANC özelliği de var. Sizin için daha uygun olur.
 

Öneri için teşekkür ediyorum inceledim ürünü güzel geldi bana, ürünü kullandıysanız fazla terleme yapıyor mu? Bir de ben şu an bu kulaklık ile JBL 560BT arasındayım JBL de şık duran bir kulaklık, öyle gün boyu kullanmayacağım zaten günde maksimum 2 saat falan o da aralıksız değil hangisi daha iyi olur sizce.
 

Geri
Yukarı