800 TL Monitör Önerisi

Daha önce buna benzer bir konu açmıştım fakat daha fazla seçenek olduğunu gördüm ve bir tık daha yüksek bütçe ile daha iyi monitörleri gördüm.

Bu monitör fiyatına göre gayet uygun, hem de IPS Panel.
Bir de bu var, bütçeyi 30 TL aşabilirim bu monitör için.
Trendyol gayet ucuza satıyor bunları.
Bu özelliklerde başka markalarında güzel monitörleri var fakat dış görünüş bakımından ben bunları beğendim. Sizce bu fiyat bandında alınabilecek en iyi monitör hangi monitör? AOC'tan yanayım ben.
merhaba benim Tavsiyem VP228QG asusun özellikleri çok başarılı ve marka olarak daha kaliteli asus öneririm.https://www.vatanbilgisayar.com/asus-21-5-vp228qg-full-hd-1ms-75hz-freesync-gaming-monitor.html

Tamamdır, sağ olun.

Bir şey daha soracağım. AOC monitör AMD FreeSync destekli. Fakat benim ekran kartım AMD değil ve FreeSync yok. Bir sorun oluşturur mu?
@Jonathan North @CillianMurphy
Samsung curved 24 inç 4ms 75Hz modelleri var 800₺ bence uygun.
1 ms tercih ederim.
ASUS'un VP228QG modelini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Bu diğerlerine göre küçük ve çerçeveleri daha kalın gibi geldi bana. Bana büyük ekran ve çerçevesi ince monitör lazım Acer gibi. Fakat 24 inç olan AOC monitörü de beğendim ikisinin arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı