Zam gelmiş geçen 770'di.![]()
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
2. el bakar mısınız? 24 inç IPS daha mantıklı bence, 21.5 kullanıyorum, 24 inç görünce bana garip geliyor.
Monitöründe sıkıntı yoksa, geçişi hissetmen için 24 üzeri güzel bir şey al derim. 18.5 kullanmana değmez ki zaten hepsi eskide kaldı, 10 senelik teknolojiyi alacaksın.2.el bakmam zaten 15.6 inç kullanıyordum yani sıfır olsun 18.5 olsun.
Monitöründe sıkıntı yoksa, geçişi hissetmen için 24 üzeri güzel bir şey al derim. 18.5 kullanmana değmez ki zaten hepsi eskide kaldı, 10 senelik teknolojiyi alacaksın.
O zaman yukarıdaki ürünü alın.
2. el 60 hz ekranlar bile en az 600 TL kaç yıllık ürünler olmasına rağmen.Yani laptop var demek istemiştim kendime alacağım yeni PC abimindi o.
Daha düşük bütçeli gerekli alacağım PC'yi yükselttim bir yerden düşürmem gerek.
Monitör VGA, yeni PC alınacaksa adaptör masrafı da girecek. HDMI bir şey almak daha mantıklı.Philips olandan daha ucuz bir şey istediğinizi söylediniz, en asgari bunu alın;
![]()
Dell E2216HV 22" 5ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dell E2216HV 22" 5ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.