800 TL oyun ve müzik için kulaklık önerisi

Bütçe
860

EFSOv1

Picopat
Katılım
31 Aralık 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun ve müzik için bir kulaklık almak istiyorum. Şu ana kadar 1 oyuncu kulaklığı bir de stüdyo kulaklığı kullandım. İkisinde de pedlerinin rahat olmamasından dolayı sıkıntı yaşadım. Maksimum 860TL olmalı, bütçem bu kadar.

Aradığım kulaklık mikrofonu modüler veya katlanır o tarz olmalı, en önemlisi pedlerinin hafızalı öyle olmasa bile rahat olması lazım. Müzik performansının da iyi olmasını isterim. Bir müzisyen olarak müzik dinlemeyi severim. Jack olursa benim için iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekstradan soruyorum: behringer bh770 veya bh470 nasıl önerir misiniz ?
 
Son düzenleme:
İkinci el Marshall Major serisine bakılabilir , üzmez ve güzeldir. Ses kalitesi sağlamdır. Marshall zaten yılların firması iyidir.
 

Bütçe artarsa:


Önerinizin 2sinin de iyi olduğunu biliyorum Cooler Master CH321 çoğu konuda var ve benim de bildiğim model, Razer ise iyi ama hem bütçemi aşıyor hem de mikrofonu modüler veya katlanabilir vs değil ama yine de öneri için teşekkürler.

ekstra bir sorum daha var rampage drop plus nasıl ve öneriyor musunuz? şahsen hem oyun açısından hem de müzik açısından iyi olacağını düşünüyorum. Ekstra olarak belirttiğim özellikleri de karşılıyor fakat typ c girişinin olduğu kısımın bozuldu vs gibi şikayetler var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı