800 TL PSU dahil kasa önerisi

  • Konuyu başlatan Adz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 908
ZM550, VS650'den daha fazla korumaya sahip, verimlilik sertifikası olarak da bronz sertifikası var. Ayrıca attığınız kasa soba gibi hiçbir yerden hava almıyor. N5 ise 4 fanlı ve her yeri açık püfür püfür ve kaliteli bir kasa. Önerin komik olmuş. :)

Kasanin on tarafindaki panelin yan taraflarinda ve on tarafindaki buyuk cizik olan yerlerden yeterince hava aliyor. :) Ve psu hakkinda da yanilmissin, :( Iste PSU hakkinda bilgiler;
1606680314234.png

 
Pozitif basinc oldugu surece yeterince hava girecektir ve ustteki mesaji guncelledim PSU hakkinda daha fazla bilgi edinin :) .
1 fanlı kasa ile 4 fanlı kasayı karşılaştırıyorsunuz ya, pes yani. Hadi önden havayı aldı bu nasıl havayı atacak hiç mi düşünmüyorsun? Yeterli hava alma konusunda tamamen mesh ön panelli bir kasayla yarışamaz.
 
1 Fanlı kasa ile 4 fanlı kasayı karşılaştırıyorsunuz ya, pes yani. Hadi önden havayı aldı bu nasıl havayı atacak hiç mi düşünmüyorsun? Yeterli hava alma konusunda tamamen mesh ön panelli bir kasayla yarışamaz.

Arkada egzoz fani var, dahil olan tek fan egzoz fani olarak calisiyor. Gereginden fazla hava akimi yerine daha iyi bir PSU alirdim. Eger hava akimindan sikayetci olursa da 1 fan takabilir o kadar da pahali degil. PSU'nun arti olarak 3 yil garantisi ve ZM550'den de tum olarak daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı