800 TL'ye 2667 MHz RAM önerisi

RealSemicenk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 800 TL bütçem var 8 GB 2667 MHz bir RAM'e sahibim. Bir tane daha almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

CPU-Z'de böyle gözüküyor bilgisyarım kaç MHz RAM çalıştırır maksimum şimdi 800 TL bütçem var fakat sonraki ay 2000 TL'ye çıkabilir önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 2.png
    2.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 19
  • 3.png
    3.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Merhaba dostlar, 800 TL bütçem var 8 GB 2667 MHz bir RAM'e sahibim. Bir tane daha almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

CPU-Z'de böyle gözüküyor bilgisayarım kaç MHz RAM çalıştırır maksimum şimdi 800 TL bütçem var fakat sonraki ay 2000 TL'ye çıkabilir önerilerinizi bekliyorum.

İşlemcinin Max 2666 MHz desteği var. Bütçenizi biraz aşıyor ama şuna bakabilirsiniz.

Öneriniz için teşekkürler hocam şunlara da bakar mısınız size zahmet.

Öneriniz için teşekkürler hocam şunlara da bakar mısınız size zahmet.

Üstteki masaüstü RAM'i bu sebeple uyumsuz. Micron kendi adıyla dışarıya RAM vermiyor, genelde cihazlar da geliyor. Büyük ihtimal cihazdan çıkmadır. Onun yerine Micro'nun markası olan aynı özelliklerde Crucial RAM'lere bakabilirsiniz, bütçeniz uygun ise. Ama cihazdan çıkma olması kötü olduğu anlamına gelmez, sağlam da çıkabilir. Alırken göz önünde bulundurabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı