Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
i3-9100F işlemci, H310M anakart ve 400W PSU var. Yaklaşık 800-900 TL bütçe var. Önerebileceğiniz bir ekran kartı varsa bekliyorum.
Kesinlikle temiz bir 2. el almalısınız bu fiyata sıfır ekran kartının verebileceği performans sizi yüz üstü bırakır.Teşekkür ederim önerin için ama ikinci al almayı düşünmüyorum sıfır önerirsiniz benim içim daha iyi olabilir.
Bakın bu iyi indirime girmiş.Sıfır olarak bunu öneririm. Zaten herhalde başka alternatifi yok.
İkinci elde ise uyguna GTX 1060 falan bulursan o da olabilir ama bu bütçede biraz zor gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.