800 TL'ye ekran kartı önerisi

Öyle ama ikinci el alıp uğraşmak istemiyorum. Sıfır bir kart alıp 2 3 sene önüme bakmak istiyorum ayrıca RX 560 sıfırını 800-850 civarında buldum dediğiniz kartlar neredeyse aynı para olup daha az performans veriyor araştırmama göre genede çok teşekkür ederim önerileriniz için.(RX 570 hariç ama onunda temizini bulmak gerçekten çok zor)
Ne? Hangi videoları izlendiniz gene anlamıyorum.

Önerdiğiniz kartlardan bütçeme uygun olanlar GTX1050 ve GTX960'e onlarda zaten neredeyse aynı performansı veriyor RX 560 ile.
1050Ti ve 960 verdiği soğutma ve OC pontansiyali 560'da yok. Kullanmadan daha internetten izlediğin videolarla ön yargı yapma. Şuan ki kartım normal 960'dan 10 FPS fazla veriyor. Hatta stok halleri 560'dan daha iyi. Kafanızdan istiyorum hocam.

Letgo'dan RX480 düşürmeye bak. En iyisi bu olur. Bulamazsan GTX960 veya RX570 bak ikinci el.

Anlatamıyorum sanırım RX480 veya RX 570 çok fazla mining yapılan bir kart ve kartların temizini piyasada bulmak çok zor GTX960 denen kart zaten neredeyse RX 560 ile aynı performansı veriyor sıfır bir kart almak varken neden ikinci el alayımki. Genede önerileriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize iyi geceler.
1050 Ti ve 960 verdiği soğutma ve OC pontansiyali 560'da yok. Kullanmadan daha internetten izlediğin videolarla ön yargı yapma. Şu anki kartım normal 960'dan 10 FPS fazla veriyor. Hatta stok halleri 560'dan daha iyi. Kafanızdan istiyorum hocam.

Çok FPS delisi bir insan değilim oynadığım oyunlar belli zaten CS tarzı FPP tarzı oyunlar oynuyorum zaten monitörüm de 60Hz yani sıfır bir kart alıp 2 3 sene kullanmak istiyorum sonrası zaten üniversite olduğu için çok oyun oynamayacağım. Tavsiye ettiniz çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın hocam.

@Mertt2552 Kardeş bütçen öyle bir aralıkta kalmış ki güzel GPU yok. GT1030 önersem para kalıyor, başka kart önersem bütçeyi aşıyor. Sıfır alacağın GPU fiyatını hak etmiyor bu bütçede eğer yazılan kartlara güvenmiyorsan RX460 tek fanlı modelini al onunla Mining yapmıyor millet yan kasamda var 1080p açmadığı oyun yok. Hem 550 civarı fiyatı paran da kalır yani.

Ikinci el PC piyasasinda tanimadigin kisilerden alinmiyacak iki bilesen var ekran karti ve islemci GET ile gonderime yanasmazsa kesinlikle uzak durun.

Son düzenleme:
Ikinci el PC piyasasinda tanimadigin kisilerden alinmiyacak iki bilesen var ekran karti ve islemci GET ile gonderime yanasmazsa kesinlikle uzak durun.
Ekran kartını hadi anladım da işlemci niye alınmayacakmış? Tüm donanımlar arasında en zor bozulan parça kendisi merak ettim cidden söyle bakayım 😀

İkinci el alınmaması gereken parça PSU, dikkatli alınması gereken de HDD ve ekran kartıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı