800 TL'ye kadar Gaming mouse önerisi

Bütçe
850

Berdont

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun için mouse almayı düşünüyorum. Bilindik marka olursa daha iyi olur, oyuncu faresi. 800TL geçmeyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe artarsa

Hocam ben güvenemedim siteye. Bilindik marka ve Trendyol veya Hepsiburada üzerinden varsa atabilir misiniz? Mouse aldım çünkü bugün iade ettim bana bozuk ürün gönderdikleri için.

Site güvenilir. Kendi siteleri zaten. İlla Trendyol diyorsanız da Fevell Z1 Se 24000Dpi 2.4GHz & BT Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (Beyaz) - Fiyatı, Yorumları

HOcam bunu etrafımda bir çok kullanan kişi var. 1000hz raporlama, kablosuz olması ve gayet yeterli düzeyde bir yazılımı olması da bence bu fiyatta nadirşeylerden biri. Kesinlikle tavsiye ederim. Malzeme hissiyatı da hiç ucuz hissettirmiyor.
Hocam konuyu bu fare için açtım ve iadesini de bugün verdim, sipariş verdim bunu ama mousepadimin üzerinde bile fareyi algılamıyor klavyenin üzerine koyunca anca algılıyor mesafeyi. mesafesi çok düşüktü yazılımına baktım kablolu kablosuz hepsini denedim olmadı ben de iade verdim. Bilmiyorum bana mı denk geldi?

Büyük ihtimalle sorunlu bir ürüne denk geldiniz. Uygun fiyatlı ürünlerin de fabrika kalite kontrol aşamaları harika olmayabiliyor. Ama yaşadığınız şeyleri 10 farklı üründe de kuzenim kardeşim eşim dostum kullandı ve yaşamadı. Her zeminde tıkır tıkır çalıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı