Hocam ben güvenemedim siteye. bilindik marka ve trendyol veya hepsiburada üzerinden varsa atabilir misiniz. Mouse aldım çünkü bugün iade ettim bana bozuk ürün gönderdikleri için.![]()
Fevell Z1 SE
furylevel.com
Hocam ben güvenemedim siteye. Bilindik marka ve Trendyol veya Hepsiburada üzerinden varsa atabilir misiniz? Mouse aldım çünkü bugün iade ettim bana bozuk ürün gönderdikleri için.
Hocam konuyu bu fare için açtım ve iadesini de bugün verdim, sipariş verdim bunu ama mousepadimin üzerinde bile fareyi algılamıyor klavyenin üzerine koyunca anca algılıyor mesafeyi. mesafesi çok düşüktü yazılımına baktım kablolu kablosuz hepsini denedim olmadı ben de iade verdim. Bilmiyorum bana mı denk geldi?
HOcam bunu etrafımda bir çok kullanan kişi var. 1000hz raporlama, kablosuz olması ve gayet yeterli düzeyde bir yazılımı olması da bence bu fiyatta nadirşeylerden biri. Kesinlikle tavsiye ederim. Malzeme hissiyatı da hiç ucuz hissettirmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.