T60 önerebilirim kendimde kullanıyorum ama tabii sorunları olduğunu söyleyenlerde var fakat denemek size kalmış ben 1 aydır sorun yaşamadım henüz şimdilik.
T60 önerebilirim kendimde kullanıyorum ama tabii sorunları olduğunu söyleyenlerde var fakat denemek size kalmış ben 1 aydır sorun yaşamadım henüz şimdilik.
Mekanik sesli olur ama daha hızlı iletim olur mekanik sesi diye bir ses var. Tak tak yapar. Kalitesine göre de ses şiddet artar veya daha azdır. Fiyatta bunu belirler.
Membran bildiğimiz klasik klavye tak tak yok yumuşak standart basım daha sessiz. İletim yine hızlı yani öyle gecikme farkı devasa değil sadece e-spor oyuncuları mekanik kullanır. Farkı en aza düşürmek için.
YUSOFT Leaven K620 Rgb 61 Tuş Kablolu Hot Swappable Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Trendyol'da satılan T60 model klavyelerden daha iyi, en azından hotswap ve muhtemelen T60'lardan bir tık daha kaliteli Switch'lere sahip. Yine de 1-2 aylık kullanımda yay sesi yapmaya başlar. 3 kat tape atıp alta da foam koyarsan sesi hoş oluyor yay sesi de bayağı az duyarsın. İleride biriktirip 3 pinli iyi bir Switch alırsın tertemiz.