800 TL'ye klavye önerisi

T h e E n d 2002

Centipat
Daha fazla  
Merhaba daha önce kardeşim için klavye ve mouse önerileri diye bir konu açmıştım şu an bütçem daha fazla ve kendim için bir konu açmak istedim. Bütçe 800 TL'yi geçmemeli. Renk fark etmez switch olarak bilmiyorum oyun için alacağım uzun ömürlü ve kaliteli olması yeterli. Aklımda GK61 Almanca versiyon var fakat yurt dışı olduğu için şüphelerim var teslimat ücreti 190 TL gibi bir şey Prime ile düşerim mi bilmiyorum fakat bütçemi aşıyor 190 TL teslimat san dolayı https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Aydınlatmalı-Mechanical/dp/B0C77C3LWG/ref=mp_s_a_1_1?crid=1W7BL53KHNDY4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.FYzizdagf-WnmbX2dZd4kxeRvBkc21nIixKYttBrrWc78fCeroatpQKR6ws7mYO-OeAuK2oXqpRfHlpkaSlBrLRymcBTWkT6Nc9YEhufL_o7Rv815Rqt3edbJ_RpYYCbSLHbuGURuti3R2nhMTd5E0F8GrYtYB0lowkjxckLD3TXAgv0pgJrlvgTQsINJedKGjLOEYl0jhL11eKVgEff_w.1rRFSnv7So0eRj4K4zD1Ge3awo7mnC4sI-0QMX_VvO8&dib_tag=se&keywords=geeky+gk61&qid=1723553942&sprefix=Geeky+,aps,226&sr=8-1#immersive-view_1723553956071

Merhaba daha önce kardeşim için klavye ve mouse önerileri diye bir konu açmıştım şu an bütçem daha fazla ve kendim için bir konu açmak istedim. Bütçe 800 TL'yi geçmemeli. Renk fark etmez switch olarak bilmiyorum oyun için alacağım uzun ömürlü ve kaliteli olması yeterli. Aklımda GK61 Almanca versiyon var fakat yurt dışı olduğu için şüphelerim var teslimat ücreti 190 TL gibi bir şey Prime ile düşerim mi bilmiyorum fakat bütçemi aşıyor 190 TL teslimat san dolayı https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK61-60-Aydınlatmalı-Mechanical/dp/B0C77C3LWG/ref=mp_s_a_1_1?crid=1W7BL53KHNDY4&dib=eyJ2IjoiMSJ9.FYzizdagf-WnmbX2dZd4kxeRvBkc21nIixKYttBrrWc78fCeroatpQKR6ws7mYO-OeAuK2oXqpRfHlpkaSlBrLRymcBTWkT6Nc9YEhufL_o7Rv815Rqt3edbJ_RpYYCbSLHbuGURuti3R2nhMTd5E0F8GrYtYB0lowkjxckLD3TXAgv0pgJrlvgTQsINJedKGjLOEYl0jhL11eKVgEff_w.1rRFSnv7So0eRj4K4zD1Ge3awo7mnC4sI-0QMX_VvO8&dib_tag=se&keywords=geeky+gk61&qid=1723553942&sprefix=Geeky+,aps,226&sr=8-1#immersive-view_1723553956071
İthalat Ücreti Depozitosunu gözünüzden kaçırmışsınız hocam. Klavyeyi Prime ile alın evet fakat yine de vergi ödeyeceksiniz ve klavye toplamda 1.029,59₺ ediyor. Bütçenizi arttırabilirseniz değer.

Sarı sitede al-satçılardan 800₺'ye Z11 bulmaya çalışabilirsiniz.

Ya da bu var ama yay sesi çok yüksek bir ihtimal: https://www.sinerji.gen.tr/redragon...-hotswap-seffaf-mekanik-gaming-klavye-p-51513

Hocam sanırım bütçeyi aşıp GK61 alacağım.

İthalat Ücreti Depozitosunu gözünüzden kaçırmışsınız hocam. Klavyeyi Prime ile alın evet fakat yine de vergi ödeyeceksiniz ve klavye toplamda 1.029, 59₺ ediyor. Bütçenizi arttırabilirseniz değer.

Hocam peki hangi switch almamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam peki hangi switch i almamı önerirsiniz
Yüksek sesli ve klik sesi olan bir switch istiyorsanız Blue, sesi çok yüksek olmayan ama basım hissiyatı olan bir switch istiyorsanız Brown, basım hissiyatı az olan bir switch istiyorsanız diğerlerini alabilirsiniz. YouTube'da switchlerin seslerini inceleyip hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz, bu sizin zevkinize bağlı.
Hocam sormuşken buradan sormak istedim konu açmak istemedim acaba maousepad önerebilirmisiniz? ebatını şuan ölçemiyorum fakat 30x90 olursa iyi olur
Bütçeniz ne kadar? Klasse, Xrades, ve Porge ürünlerine bakabilirsiniz.

Yüksek sesli ve klik sesi olan bir switch istiyorsanız blue, sesi çok yüksek olmayan ama basım hissiyatı olan bir switch istiyorsanız brown, basım hissiyatı az olan bir switch istiyorsanız diğerlerini alabilirsiniz. YouTube'da switchlerin seslerini inceleyip hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz, bu sizin zevkinize bağlı.

Bütçeniz ne kadar? Klasse, xrades, ve porge ürünlerine bakabilirsiniz.

Anladım blue istiyordum fakat siyah rengi için varmış sadece ve beyaz rengini almak istiyorum. İnternetten baktığım kadarıyla yellow ve Silver hakkında pek bilgi edinemedim farkları nelerdir? Diğerlerinden?
Mousepad için bütçeyi çok arttırmak istemiyorum ama en fazla 400 verebilirim.

Anladım blue istiyordum fakat siyah rengi için varmış sadece ve beyaz rengini almak istiyorum. İnternetten baktığım kadarıyla yellow ve Silver hakkında pek bilgi edinemedim farkları nelerdir? Diğerlerinden?
Yellow ve Silver'ın basım hissiyatı diğerlerinden biraz daha düşük. İkisi arasından ise Yellow daha düşük. Rekabetçi oyunlarda belki işinize yarayabilir. Onun haricinde sesleri farklıdır biraz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Mousepad için bütçeyi çok arttırmak istemiyorum ama en fazla 400 verebilirim.

Tasarımları inceleyip beğendiğinizi alabilirsiniz. Klasse Pro daha çok öneriliyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı