800 TL'ye kulak içi kulaklık önerisi

akans

Centipat
Katılım
13 Nisan 2021
Mesajlar
405
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Şimdilik masaüstü bilgisayarla, ileride de laptopla kullanabileceğim bir kulaklık önerisi istiyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim. Kablosuz olursa telefonda da kullanırım o yüzden kablosuz olsa daha güzel olur ama zorunlu değil.

  • Kulak içi olmalı.
  • Kablosuz olması tercihimdir. (zorunlu değil)
  • 800 TL'yi aşmamalı.
  • Müzik performansı ve mikrofonu benim için önemli.
  • Kablolu ise içinden jak ayırıcı çıkmalı.
  • Kablosuz ise gecikme süresi çok olmamalı ve bataryası çabuk bitmemeli.
  • Bayramda indirime girmesi muhtemel olan kulaklıkları bekleyebilirim.
Forumda kulaklıklardan anlayan kimse yok mu?
 
Son düzenleme:
Kablosuz biraz abartılı oldu bu bütçeye ama zorunlu değil. Kablolu öneriniz var mı?
 
Açık konuşmak gerekirse kablosuz kulak içi kulaklıklar, oyun tarafında mükemmel deneyim sunmazlar; gecikme değerleri yüksek olur. Çoğunda oyun modu olsa dahi bu gecikme en kralında bile 120-130ms civarlarında. Oyun modu kapalı halleri de 300-350ms civarlarında. Yani oyuncuysan kablosuzdan vazgeç. Kablolu olarak da kulak içi ürünlerde kalite bekliyorsan paraya kıyman gerekiyor, o da bu bütçede yok. KZ ZEX Pro, KZ ZEX gibi modellere bakılabilir.

Gecikme önemli değil dersen de bütçe arttırıp indirimden Jabra Elite 75T alabilirsin. 999 TL'ye düşmüştü. Aşamam dersen alternatiflere bakacağım.
 
Açık konuşmak gerekirse kablosuz kulak içi kulaklıklar, oyun tarafında mükemmel deneyim sunmazlar; gecikme değerleri yüksek olur. Çoğunda oyun modu olsa dahi bu gecikme en kralında bile 120-130ms civarlarında. Oyun modu kapalı halleri de 300-350ms civarlarında. Yani oyuncuysan kablosuzdan vazgeç. Kablolu olarak da kulak içi ürünlerde kalite bekliyorsan paraya kıyman gerekiyor, o da bu bütçede yok. KZ zex Pro, KZ zex gibi modellere bakılabilir.

Gecikme önemli değil dersen de bütçe arttırıp indirimden Jabra Elite 75t alabilirsin. 999 TL'ye düşmüştü. Aşamam dersen alternatiflere bakacağım.

Oyunlar artık çok önemli değil. Sadece dizi izlerken ağız ile sesin senkronizasyonunu bozacak kadar gecikme olmasın yeter. Ona çok tutuluyorum. Ayrıca kablosuz alırsam şimdilik Bluetooth adaptörü almam da gerekecek o yüzden Jabra alırsam 1100-1200 lira verip tam performans alamayacağım sanırım.

Kabloluda 800 liraya kadar tavsiyeniz var mı? (KZ dışında)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı