800 TL'ye R5 5600X için sıvı soğutma önerisi

Teşekkürler önerileriniz için. Şu anki sistemimde kule tipi fan takılı. Bunu çıkartıp sıvı soğutucuyu takmam gerekecek. Çok zor bir işlem olur mu?

Zor değil. Videolar dolu internette.

Diğerlerini bilmiyorum. Benim kullandığımın montajı bana biraz zor gelmişti. 3 tane kol gerekiyor arka plaka yüzünden. Bir de pompa kendini geri atıyor. Hanımdan yardım aldım takarken. Anakart kasanın içindeyken monte ettim yalnız.

Şimdi baktım da bu önerilenlerin hepsi 2 fanlı. Ben bunu taktığımda RAM kısmı kapalı olacak galiba değil mi? RAM'leri çıkarıp takmak istesem soğutucuyu çıkarmam mı gerekecek? Anakartım mATX.

Kasadan kasaya, RAM'den rama değişir.

@BerkayZ87seni seçtim atla gel.

Şimdi baktım da bu önerilenlerin hepsi 2 fanlı. Ben bunu taktığımda RAM kısmı kapalı olucak galiba değil mi? RAM'leri çıkarıp takmak istesem soğutucuyu çıkarmam mı gerekecek? Anakartım mATX.
Kasanız 360mm soğutma desteklemiyor. O yüzden 240mm öneriyoruz.

Şimdi baktım da bu önerilenlerin hepsi 2 fanlı. Ben bunu taktığımda RAM kısmı kapalı olucak galiba değil mi? RAM'leri çıkarıp takmak istesem soğutucuyu çıkarmam mı gerekecek? Anakartım mATX.
2 fanlı AiO o sisteme rahatlıkla yeterli. Zaten kasanın 3 fanlı desteği yok yukarda, öne takabilirsin sadece.

100R'nin üst kısmı destekliyor. RAM'lerin çok yüksek profil değilse üst panele sığacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı