800 TL'ye XTRFY M42 alınır mı?

Omron 20M, Omron firmasının en sorunsuz switch'i. 10 ve 50M ise çift tıklama sorunlu.

En sorunsuz mu? Omron 20M ile çift tıklama yaşayan az kullanıcı mı olduğunu sanıyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En sorunsuz mu? Omron 20M ile çift tıklama yaşayan az kullanıcı mı olduğunu sanıyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

20M aralarındaki en sorunsuz switch, 10 ve 50M asıl sorunlu olanlar.

20M aralarındaki en sorunsuz switch, 10 ve 50M asıl sorunlu olanlar.

Aralarında en sorunsuz olanı da epey sorunlu gözüküyor kullanıcı yorumlarına bakacak olursak :)

Alınmaz. Omron 20M switch kullanıyor.

Omron 20M, Omron firmasının en sorunsuz switch'i. 10 ve 50M ise çift tıklama sorunlu.
Yanlış bilgi, asıl Omron 20M çift tıklama sorunlu. Omron 20M switch kullanan bir fare kullanmıştım kısa süreliğine de olsa, çift tıklama sorunu yaşamıştım.

G Wolves Skoll Mini öneririm.

Ben bile Logitech G102 Prodigy modelinde yaşadım profilimde bahsettim zaten hocam. Boşverin uğraşmayın boşuna harcamayın.

@aykansavage maksimum bütçe nedir daha iyi öneriler yapalım.

Ben bile Logitech G102 Prodigy modelinde yaşadım profilimde bahsettim zaten hocam. Boşverin uğraşmayın boşuna harcamayın.

@aykansavage maksimum bütçe nedir daha iyi öneriler yapalım.
En fazla 1000tl ye kadar çıkabilirim. 500tlyede mousepad alacağım toplam 1500tl yani ama mousepadte alacağım large.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı