8000-10000 TL sistem toplama

Bütçe
8000-10000 TL

meknc2

Kilopat
Daha fazla  
Bütçem 8000-10000 TL AMD tabanlı bir sistem toplamayı düşünüyorum. RX5700 XT almayı düşünüyorum. Sinerji'den şu PC'yi buldum. Sizce nasıl? Ekstradan sıvı soğutma takmam gerekir mi? Sistemde bir eksik var mı? Ya da başka önerebileceğiniz bir sistem. Şimdiden teşekkürler :)

Sinerji Radon X57-RX5700XT Ryzen 7 3700X 16GB 512GB M.2 SSD RX5700 XT

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: 3600X

Anakart: Tomahawk MAX

RAM: Trident Z 3600MHz

Ekran kartı: Zotac 2070 SUPER

Depolama: 500GB 970 EVO

PSU: Sharkoon 650W GOLD ZERO

Kasa: One Eclipse

9.400TL tutuyor. Tercihen daha epik bir kasa alabilirsiniz. Tercihen X570 (bence gereksiz) alabilirsiniz. Belki yayın yaparım dersiniz veya render işiniz vardır; işlemciyi 3700X'e yükseltebilirsiniz. Tercihen 2TB HDD ekleyebilirsiniz veya Nvme'i direk 1TB'e çıkarabilirsiniz. Veya sadece 9400TL üzerine 1700TL daha bütçe çıkarsanız 2080S alabilirsiniz.

NOT: Belirttiğiniz kasa da güzelmiş.

İşlemci: 3600X

Anakart: Tomahawk MAX

RAM: Trident Z 3600MHz

Ekran kartı: Zotac 2070 SUPER

Depolama: 500GB 970 EVO

PSU: Sharkoon 650W GOLD ZERO

Kasa: One Eclipse

9.400TL tutuyor. Tercihen daha epik bir kasa alabilirsiniz. Tercihen X570 (bence gereksiz) alabilirsiniz. Belki yayın yaparım dersiniz veya render işiniz vardır; işlemciyi 3700X'e yükseltebilirsiniz. Tercihen 2TB HDD ekleyebilirsiniz veya Nvme'i direk 1TB'e çıkarabilirsiniz. Veya sadece 9400TL üzerine 1700TL daha bütçe çıkarsanız 2080S alabilirsiniz.

NOT: Belirttiğiniz kasa da güzelmiş.
Önerdiğiniz sistem iyiymiş teşekkür ederim. Sıvı soğutmaya ihtiyaç duyar mı? Ve Rx5700 XT de sorunlar vardı, ekran kartını amd alsam sıkıntı yaşar mıyım?

Önerdiğiniz sistem iyiymiş teşekkür ederim. Sıvı soğutmaya ihtiyaç duyar mı? Ve Rx5700 XT de sorunlar vardı, ekran kartını AMD alsam sıkıntı yaşar mıyım?
Ben olsam fiyatı ve gücü olarak rakipsiz bulduğum için 5700XT alırdım, sorunların minimuma indiği söyleniyor az çok görüyorum kullanıcılar tarafından. Tercih sizin.

NOT: Sıvı soğutmaya bence ihtiyaç yok, ağır iş yüküne sokacaksanız ancak almanızı öneririm. Bunun dışında günlük kullanım ve oyun oynamak için stok soğutucusu yeterli (doğru kasa ile)

Ben olsam fiyatı ve gücü olarak rakipsiz bulduğum için 5700XT alırdım, sorunların minimuma indiği söyleniyor az çok görüyorum kullanıcılar tarafından. Tercih sizin.

NOT: Sıvı soğutmaya bence ihtiyaç yok, ağır iş yüküne sokacaksanız ancak almanızı öneririm. Bunun dışında günlük kullanım ve oyun oynamak için stok soğutucusu yeterli (doğru kasa ile)
Bende 5700XT f/p anlamında baya iyi buluyorum. Amd alıp güzel 2k bir monitörle hoş bir ikili kurarım bence. Yorumlarınız için teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı