8000-9000₺ sistem önerisi

Bütçe
8000 - 9000₺

TunahanK35

Hectopat
Başlıkta belirttiğim gibi 8000 ile 9000₺ arası bir bütçe ile bilgisayar toplamak istiyorum. Monitör dahil olursa aslında daha iyi olur ancak olmasına da gerek yok. İtopya üzerinden satılan "WTCN-SUPER" adlı toplama kasayı almayı düşündüm ancak daha iyisi toplanır mı bilmediğimden buraya danışmak istedim.

•Şu an dizmenizi tavsiye etmiyorum.

•Ekran kartı stokları yenilenince.
Daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.

•Şu an alacağınız ekran kartı RX580 olsa 4000TL zarardasınız.

Kullanılan 2060 modelinin YouTube üzerinde oyun performans videosunu bulamadım. Ancak aynı 1660S ve işlemci kullanılan bir video gördüm. Tekno-Gamer bilgisayarından sanırım daha iyi bir performans sunuyor. Bir de Tekno-Gamer bilgisayarında anakartının 2933Mhz olup takılan 2 ram 3200 olunca içime çok sinmedi. Sanırım i5-10400F işlemcili bir kasa kurup ekran kartını fiyatlar düştüğünde alacağım. Belki bu şekilde yapmak yine bir şey değiştirmeyecek ve ortalama aynı bir fiyata çıkacak. Hiçbir fikrim yok ama mevcut durumda bu daha mantıklı gibi geliyor.

1-hocam F = dahili ekran kartı yok demektir.
2-ben sizin yerinizde olsam şimdilik APU veya idarelik bir ekran kartı alır, stok beklerim.

Bence biraz beklemelisiniz çünkü şu an ekran kartı stoklarında sıkıntı olduğundan dolayı zararlı çıkarsınız.

Bu şekilde bir sistem alıp daha sonrasında ekran kartı beklemek mantıklı mı?

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2021-04-02_110120_www.itopya.com.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu şekilde bir sistem alıp daha sonrasında ekran kartı beklemek mantıklı mı?
Gereksiz pahalı daha ucuza toplanabilir ayrıca bunu alırsanız açamazsınız . Sadece köşede durur. Bu sistemi daha ucuza toplayabilirsiniz.
1699 TL

1089 TL

872,03 TL

548,17 TL

879 TL

Toplamda 5.087,2 TL
Ben bu PC yi önermiyorum şahsen ama siz bilirsiniz eğer APU almayacaksanız şuan almanız saçmalık olur . Parçaları indirimlerde kovalayabilirsiniz .

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi farklı yerlerden tek tek almayı düşünüyorum. Önermeme sebebiniz ekran kartı olmaması mı yoksa seçtiğim parçalardan kaynaklı mı? Verebileceğiniz sistem tavsiyesi var mı? Yani dediğiniz gibi idarelik olacak bir sistem. Çünkü halihazırda elimde kendi sistemim var. Böyle bir sistem yapma düşüncemin sebebi parçaların fiyatlarının düşmeyeceğini düşünmüş olmam. Ekran kartlarının fiyatları da stoklar yenilendiğinde düşeceği için böyle yaparsam ucuza halledeceğimi düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…