En ucuz MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-S Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.523,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz kablosuz ağ adaptörü fiyatları 467 farklı seçenekle Akakçe'de! 63,00 TL'den başlayan fırsatları değerlendir, en iyi kablosuz ağ adaptörü indirimlerini kaçırma!
www.akakce.com
Ethernet ile kullanma şansınız varsa Wi-Fi önermem.
En ucuz kablosuz ağ adaptörü fiyatları 467 farklı seçenekle Akakçe'de! 63,00 TL'den başlayan fırsatları değerlendir, en iyi kablosuz ağ adaptörü indirimlerini kaçırma!
www.akakce.com
Ethernet ile kullanma şansınız varsa Wi-Fi önermem.
Halihazırda Ethernet kullanmaktayım ancak Bluetooth ile de DualSense kullanıyorum almışken ikisi birarada almak istemiştim sorum bu açıdandı aslında teşekkür ederim. Siparişi verdim hocam tekrardan sağ olun.
Bu birkaç gün içerisinde kayda değer bir indirim olursa ve etiketlerseniz çok memnun olurum çok teşekkürler.
@Emma Stone hocam geceye özel vatan indirimlerinden alınabilecek bir anakart var mı sizce?
Benim de gözüme bu model çarpmıştı yalnız sıcaklık değerleri iyi değil diyorlardı upgrade e değer mi ne diyorsunuz iptal edebilirim eski siprişimi 1.300₺ farkla X870 ATX ve Wi-Fi artısı var.
Benim de gözüme bu model çarpmıştı yalnız sıcaklık değerleri iyi değil diyorlardı upgrade e değer mi ne diyorsunuz iptal edebilirim eski siprişimi 1.300₺ farkla X870 ATX ve Wi-Fi artısı var.
Merhaba, atılanlardan daha iyi, fiyatı da çok uygun bir anakart mevcut. Aorusta wifi da yok ayrıca vrm daha kötü, pcı5 çok çok minör fark yaratıyor pcı4 uzun yıllar fazlasıyla yeterli. Bu anakartın ses kartı da ayrıca üstün ve wifi 6e kullanıyor. İade edip bunu almanızı öneririm: Amazon.com.tr
Hocam bir çılgınlık yapıp B650M i iptal edip X870'in siparişini verdim bugün 1 iade 1 iptal yaptım tebilona bir sorun çıkartmazlar umarım açıkçası beni en çok cezbeden 3 taksit seçeneği oldu