9000 lira verebileceğim bütçem var. Bilgisayarlardan hiç anlamıyorum. Fallout 76 oyununu satın aldim ama elimdeki para ile kurabilecegim sistemi hiç anlamıyorum. Yapilabilecek en uygun kasa, sistem, monitor klavye (sadece bu dördü )hangisidir yardımcı olabilir misiniz?
AMD Ryzen 5 5600G Altı Çekirdek 3.90 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.099,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ViewSonic VX2458-P-MHD 23.6" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2458-P-MHD 23.6" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.055,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!