8000 monitör dahil sistem önerisi

Anakart B450 olsa daha iyi gibi bu bütçede
bikaç modifikasyon gerekiyor zaten. Ama bu fiyata rx 5500 xt bulamadım başka. ramler de kaliteli.
Ssd kötü,psu kötü
Merhaba bence bu ekonomide ve mining çılgınlığında hiç bir şey alma RTX 2060'lı sistem 6000 tl idi şimdi 1650'li sistemler 6000 tl 4-5 ay sonraya ertele sen onu.
abi ben de sorayım sana. Sence yazın ucuzlarlar mı ?
 
Birkaç modifikasyon gerekiyor zaten. Ama bu fiyata RX 5500 XT bulamadım başka. RAM'ler de kaliteli.
SSD kötü, PSU kötü.

Abi ben de sorayım sana. Sence yazın ucuzlarlar mı?

Bu mining olayı çok uzun sürmez. Ülkeler el atmaya başlar. Çünkü ortada büyük bir enerji tüketimi söz konusu ve vergi ödemedikleri halde ülkeyi zarara sokuyorlar. Aynı şekilde ekran kartı üreticilerini de. Miningci adam gidiyor 1 yıl mining yaptığı kart bozulunca garantiye gönderiyor garanti sıfırını vermek zorunda kalıyor. Elbet bir gün mining furyası bitecek 2018 de bittiği gibi.
 
Bu mining olayı çok uzun sürmez. Ülkeler el atmaya başlar. Çünkü ortada büyük bir enerji tüketimi söz konusu ve vergi ödemedikleri halde ülkeyi zarara sokuyorlar. Aynı şekilde ekran kartı üreticilerini de. Miningci adam gidiyor 1 yıl mining yaptığı kart bozulunca garantiye gönderiyor garanti sıfırını vermek zorunda kalıyor. Elbet Bit gün mining furyası bitecek 2018 de bittiği gibi.
ethereum düşüyor bakalım. 1600 lere kadar düştü. İnşallah daha da düşer.
Yurtdışından ekran kartı bakar konumdayım o kadar yani
 
Merhaba bence bu ekonomide ve mining çılgınlığında hiçbir şey alma RTX 2060'lı sistem 6000 TL idi şimdi 1650'li sistemler 6000 TL 4-5 ay sonraya ertele sen onu.

Haklısınız 4 5 aya ucuzlar umarım ekran kartları ancak sisteme bakınca yanlış bir şey yok değil mi birisi SSD ve PSU sorunlu demiş onu anlamadım.
 

Geri
Yukarı