8000 TL civarı 2K monitör tavsiyesi

Neden Dell? Açıklarsanız sevinirim.
İmzanızda gördüm. Bu monitöru kullanıyor musunuz?

Ek olarak;
Bu model ilgimi çekti. Düşünceleriniz nelerdir?

Hocam Samsung'un VA panelleri için G6 serisini almanızı tavsiye ederim.

Dell'i düşünüyorum.

Arkadaşlar son olarak Legion R27qe modeli dün 9.000 TL tutarındaydı. Bugün 500 TL fiyatta indirim olmuş. 8.500 TL' ye bunu mu almalıyım yoksa 7.700 TL ile Dell mi tercih etmeliyim?

Bazı arkadaşlar Legion R27qe bu modelin teknik kısmında sorun yaşadığını iletmektedir. Ölü piksel olabilir biraz şans işi. Tekrar değiştirildiğinde yine ölü piksel gelme durumu olabiliyormuş.

Son düzenleme:
Dell'i düşünüyorum.

Arkadaşlar son olarak Legion R27qe modeli dün 9.000 TL tutarındaydı. Bugün 500 TL fiyatta indirim olmuş. 8.500 TL' ye bunu mu almalıyım yoksa 7.700 TL ile Dell mi tercih etmeliyim?

Bazı arkadaşlar Legion R27qe bu modelin teknik kısmında sorun yaşadığını iletmektedir. Ölü piksel olabilir biraz şans işi. Tekrar değiştirildiğinde yine ölü piksel gelme durumu olabiliyormuş.
Hepsiburada dan alırsanız ölü piksel çıkınca degaiim yapıyor rahatça diğer yerler sıkıntı ciksrarmi bilmem.

Dell'i düşünüyorum.

Arkadaşlar son olarak Legion R27QE modeli dün 9.000 TL tutarındaydı. Bugün 500 TL fiyatta indirim olmuş. 8.500 TL'ye bunu mu almalıyım yoksa 7.700 TL ile Dell mi tercih etmeliyim?

Bazı arkadaşlar Legion R27QE bu modelin teknik kısmında sorun yaşadığını iletmektedir. Ölü piksel olabilir biraz şans işi. Tekrar değiştirildiğinde yine ölü piksel gelme durumu olabiliyormuş.

Hocama Lenovo daha düşer bence eğer aceleniz yoksa bekleyin.
1750325114271.png

Dell'i düşünüyorum.

R27QE, Dell'den çok daha iyi bir model. Bütçe çıkıyorsa kesinlikle alın. Ölü piksel konusunda da bu modelde daha çok rastlanan bir durum ama satıcı MediaMarkt olduğu için değişim konusunda bir sıkıntı olacağını sanmam.
Hocama Lenovo daha düşer bence eğer aceleniz yoksa bekleyin.
Eki Görüntüle 2516006
7100'e indiği de oluyor ara ara fakat Hepsiburada resmi satıcısı ve MediaMarkt harici alınmasını pek önermiyorum ben bu modelin. Değişim konusunda sıkıntı çıkabilir. Hepsiburada tekrar stoklara getirir mi asıl soru o.

R27QE, Dell'den çok daha iyi bir model. Bütçe çıkıyorsa kesinlikle alın. Ölü piksel konusunda da bu modelde daha çok rastlanan bir durum ama satıcı MediaMarkt olduğu için değişim konusunda bir sıkıntı olacağını sanmam.

7100'e indiği de oluyor ara ara fakat Hepsiburada resmi satıcısı ve MediaMarkt harici alınmasını pek önermiyorum ben bu modelin. Değişim konusunda sıkıntı çıkabilir. Hepsiburada tekrar stoklara getirir mi asıl soru o.

Bende aynı fikirdeyim Hepsiburada'dan alınması gerek ben stok getireceğine inanıyorum 1 ay önce 7K bandındaydı zaten yine o fiyatlara düşer diye düşünüyorum belki temmuz gibi gelebilir stok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı