8000 TL civarı laptop önerisi


Aldıktan sonra 1 tane daha bellek ekleyebilirsin.
Bence bu daha mantıklı diğerleri 8 GB RAM için 1000 TL daha fazla fiyat.
 
Senin fikrine saygı duyuyorum ama denemediğin bir bilgisayara laf etmemelisin diye düşünüyorum.
Denemediğimi nerden çıkardın? 1 monster, 1 excalibur bilgisayar denedim. Monster oyun esnasında çok ısınıyordu, Excalibur'da da fişten çektiğinizde batarya 10-15dk dayanıyordu ve %40-50 de kendini kapatıyordu bilgisayar.

2 arkadaşım Excalibur'un aynı modelinden almak istediğini ve nasıl olduğunu sordu bana. Genel bir batarya sorunu ve bazı modellerde ısınma var almayın, 500-1000 TL daha verip kaliteli bir marka alın dedim. İkisi de beni dinlemedi. İki cihazda da bahsettiğim batarya sorunu var şuan. Bir arkadaşım full şarja takılı kullandığı için garantiyle uğraşmadı. Diğeri garantiye verdi, kullanıcı hatası dediler. Kısa bir süre önce dava açtılar, süreç devam ediyor.

@Eughy De ve @Sagf ;

Arkadaşlarınız bu iki markanın herhangi bir bilgisayarını alıp sorun yaşamamış olabilir. Ancak bu ileride yaşayamayacağı veya tavsiyeniz ile alan birinin sorun yaşamayacağı anlamına gelmez. MSI, Asus, Acer gibi büyük markaların da cihazlarında sorun çıkabiliyor. Ancak karşınızda sizinle ilgilenen, yardımcı olan, sorununuzu çözüme ulaştıran iyi bir muhattap oluyor.

@Sir Nuvero hocam ortalık çok karışmış. İsterseniz yeni konu açın. Veya ilk sayfada 4-5 bilgisayar önermiştim, onları inceleyebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı