8000 TL Güncel Sistem Önerisi

Idealist1337

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2016
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba

Arkadaşlar 8000 TL bütçem var Kayseri Vatan'dan yarın gidip alabileceğim RTX ekran kartlı ve oyun ağırlıklı kullanacağım monitör hariç bir kasa toplamak istiyorum. Önerileriniz benim için önemli şayet hiç bilgi sahibi değilim.

Elimde 2 TB HDD ve 120 GB SDD mevcut. Onları eklemeseniz de olur. Eski bilgisayarımdan söküp çıkaracağım yenisine taktığımda bir problem teşkil eder mi ?

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan olması şart mı internet üzerinden daha ucuza alabilirsiniz ürünleri bir kaç gün bekletir ama aldığınız PC daha kaliteli olur.
 
Öncelikle RTX ekran kartı alacaksan kesinlikle Vatan'dan almalısın. Çok şikayet var arızalıymış RTX serisi üreticileri de onayladı durumu. O yüzden ve zaten pahalı olduğu için Vatan'dan al en azından kartını. Bir arıza durumunda akbaba gibi çökersin üzerlerine. Diğer parçalar çeşitli yerlerden alınabilir. Lakin benim tavsiyem RTX almaman yönünde olur. GTX 1080 veya 1080Ti al yemin ederim daha fazlasına ihtiyacın yok. 2 sene 2K oyun oynatır. 1080Ti 4 sene daha ferrari gibi uçarsın. Neden böyle bir öneri dersen sebepler bunlar ve ne alırsan an en en en yenisini de alsan ekran kartını 1 sene sonra eskiyecek. Cebini ve sistemini düşün. Eskimeyecek parça söleyim sana. 1 İşlemci, 2 Ram, 3 Anakart. Bu üçünü üst seviye ve kaliteli aldıktan sonra Ekran Kartı çocuk oyuncağı gibi canın istediğinde çıkar yenisini tak çalıştır. Şimdi arkadaşlar sana orta seviye İşlemci, Ram ve Anakart önerecekler RTX kartı dahil edebilmek için bütçe sınırını aşmamak için. Lakin 2 3 sene sonra yeni bir ekran kartı almak istediğinde çünkü ilk ekran kartının performansı düşer oyunlar her sene güçlendikçe. O zaman darboğaz yapacak o yeni ekran kartın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı