8000 TL hazır sistem tavsiyesi

Makaleler
9
Yer
İstanbul
Selam, arkadaşım şu sistemi alıp bir sure sonra ekleme yapmayi düşünüyor ekran kartı tarafinda, o açıdan 5600G bana mantıklı geldi ama diğer bileşenler gözümü pek tutmadi. Yakin fiyatlara daha mantıklısı hazir sistem olarak var midir, neyi değiştirmemizi önerirsiniz. Farklı tavsiyeleriniz varsa da soyliyebilirsiniz.

Selam, arkadaşım şu sistemi alıp bir sure sonra ekleme yapmayi düşünüyor ekran kartı tarafinda, o açıdan 5600G bana mantıklı geldi ama diğer bileşenler gözümü pek tutmadi. Yakin fiyatlara daha mantıklısı hazir sistem olarak var midir, neyi değiştirmemizi önerirsiniz. Farklı tavsiyeleriniz varsa da soyliyebilirsiniz.

Son düzenleme:
SSD'si sorunlu sadece gördüğüm kadariyla onun dışında fiyatı iyiymiş, 4650G en fazla ne besler?
Bunu alıp ekran kartı alacağı zaman işlemciyi değiştirirse güzel bir sistem olur, parçaları kaliteli fiyatı da bayağı uygun bir sistem.
İsterseniz tabii hazır sistem değil ancak i3 10105F ve RX6400 sistem toplanabilir.

SSD'si sorunlu sadece gördüğüm kadariyla onun dışında fiyatı iyiymiş, 4650G en fazla ne besler?
SSD'yi 512 yapabilirsiniz onun haricinde daha uygun fiyatlı hazır sistem yok, 4650G RTX2060 bile besler ancak APU işlemci olduğu için değeri fazla, ekran kartı alacakken işlemciyi de satıp dahili grafik kartı olmayan ve işlemci gücü 4650G'den fazla olan bir işlemci alabilirsiniz.

SSD dediğiniz gibi kronik sorunlu. Özellikle PSU kalitesiz bayağı. Bir süre idareten kullanılıp değiştirilmesi lazım. Parçalar tek tek alınırsa daha iyi bir sistem toplanabilir.

SSD'yi 512 yapabilirsiniz onun haricinde daha uygun fiyatlı hazır sistem yok, 4650G RTX2060 bile besler ancak APU işlemci olduğu için değeri fazla, ekran kartı alacakken işlemciyi de satıp dahili grafik kartı olmayan ve işlemci gücü 4650G'den fazla olan bir işlemci alabilirsiniz.

5600G olarak başka uygun sistem yok yani anladığım kadarıyla, attığım sistemin eksileri nelerdir Tam olarak, bana kasa PSU ve SSD sorunlu geldi fakat masaüstü tarafını takip etmiyorum uzun zamandır.

5600G olarak başka uygun sistem yok yani anladığım kadarıyla, attığım sistemin eksileri nelerdir? Tam olarak, bana kasa PSU ve SSD sorunlu geldi fakat masaüstü tarafını takip etmiyorum uzun zamandır.
Parçalar sorunlu zaten ve tek tek toplanırsa daha uyguna geliyor, 4650G sistem tek tek toplansa bile 6K'ya toplanmıyor kampanya sistemi gibi bir şey (hala fiyatı değişmedi neden anlamıyorum inventusun yaptığı bir krallık olarak düşünüyorum.)
Olurda 5600G sistemi alırsanız bir gün oyun oynanırken aniden PSU'dan kokular gelebilir ve sistem yanabilir, boşu boşuna zarara girmiş olursunuz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı