8000 TL kulaklık önerisi

abdctl1996

Femtopat
Daha fazla  
7 8K civarı bütçem var, hem film dizi izlerken, hem müzik dinlerken, hem de oyunlarda kullanabileceğim ses kalitesi yüksek bir Wireless kulaklık arıyorum. Cloud 3 aldım çok kötü bir deneyim oldu beğenmediğim için iade ettim, Razer Barracuda X aldım ses bozulmaları oluyordu iade ettim. Gerçekten sıkıldım bu durumdan ve parayı basmaya karar verdim. Önceliğim Wireless fakat gerçekten çok sağlamsa kablolu da alabilirim. Şu an aklımda Logitech G PRO X Wireless ve SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless var, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Logitech G PRO X Wireless lightspeed​

Bu bütçeye alabileceğiniz en iyi kulaklık budur. Kablosuz versyonu "7.869TL"dir. Kablolu versyonu "4.000TL" civarındadır. İyi günler.

Link: https://www.amazon.com.tr/özelliğine-Logitech-LIGHTSPEED-Kulaklığı-CEMikrofon/dp/B07W5JKB8Z/ref=sr_1_7?dib=eyJ2IjoiMSJ9.gHM5x1JwBWp8OMBajgDvgnawQsujsIkTNdkxlEImWkfhM6TCwEJ5Sz3kAWoIw7bmcGTnlNx_Lpm01Iyek4flQmnC-8i82aCdizF6-vUuL0JLsciGjyZpDt3mv4BwCUC13z85Lb9HE75gHbGtYPfYZuFvrvv_k-dfpdQHs46QLy02UhLvuwNc4R1IVC2CSfP3CCMdruvBvis9xV2a0a96Oi-RChYrJBuF09S46bCEfgxRmTK0AddJmcpkhpJ3bIffr_5AiI6yJybc150jPUI-JfIx1-qWZTG2AdIPkptbbI0.bxYKE6yFvQjEdFd6azV9rHKj93LRGw9SM5bL9mrcgXo&dib_tag=se&keywords=logitech+kulaklık&qid=1722980782&sr=8-7&th=1

Şahsen Logitech G PRO X'in kablolu sürümünden hiç memnun kalmadım. Kafa ağrıtıyor ve Surround ses özelliğini kullanamıyorsunuz. Açarsanız mağaradaymışsınız gibi geliyor ses. Kullanmak için Logitech G HUB'dan hiç ayar yapmamak lazım. Ve bu sorun bütün hepsinde var hocam istisnasız. Kablosuzunu bilmem ama aklınızda bulunsun. Kulaklığa o kadar para verip en hoş özelliklerinden birini kullanamamak koyuyor.

Geri
Yukarı