8000 TL laptop önerisi

Bütcemiz tam olarak 8000 TL. Israr ederek anca çıkardım daha fazla izin vermezler. Intel işlemciyse i3 üstü olsun i3 olmasın onun dışında Ryzen'de Ryzen 3 üstü olsun ekran kartı olarak da 1650 ve üstü olsun ama tercihim 8 bini geçmeyecekse 1650 Ti veya 1660'dır. 1650'de gayet yeter bir de panel 120 Hz olabiliyorsa olsun bu kadar. Aslında hani duyumlara veya yazımlara değil de kullanıyorum çok güzel hızlı ve de çok fazla ısınmıyor gibi alan kullanmış insanlar veya arkadaşı almış olanlar söylerse sevinirim.
 

9. nesil işlemci ve GTX 1650 ekran kartı olan modele sahibim. Tasarımı gayet güzel 2.2 KG civarı yani çok ağır da değil. Üst düzey oyunlar turbo mod açmadan oynanır. İyi oyunları ise turbo mod ile 75 derece civarında oynarsın. Turbo moddan kastım yüksek fan hızı dolayısıyla ses. Bu ses beni rahatsız etmiyor ki etse bile kulaklık takabilirsin
 
Çok ısınır onlar marka basma oldukları için soğutma üstüne çok çalıştıklarını sanmam.

Doğru söylüyorsun önceden Casper'ın laptopını kullanıyordum çok ısınıyordu ve işlemci performansını 0.400 GHz'e sabitliyordu. Laptoplardan nefret ediyorum.
Kalp krizinden gideceğim.

Dostum bende bayılmıyorum laptop önermeye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı