F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 6 Şubat 2021 #31 RamooY dedi: Sürprizbozan Doğru haklısınız Lenovo kaç Hz onu bulamadım umarım 120hzdir arkadaş onu alır. Genişletmek için tıkla... Evet 120Hz. Lenovo'nun tüm Gaming laptopları 120Hz veya daha çok diye biliyorum. krall43557 dedi: Sürprizbozan Coolwine nedir acaba Lenovo'nun yorumlarında gordumde. Genişletmek için tıkla... O her laptopta olabilir. Eğer olursa iade almak zorundalar. Merak etmeyin. Değişik bir sestir.
RamooY dedi: Sürprizbozan Doğru haklısınız Lenovo kaç Hz onu bulamadım umarım 120hzdir arkadaş onu alır. Genişletmek için tıkla... Evet 120Hz. Lenovo'nun tüm Gaming laptopları 120Hz veya daha çok diye biliyorum. krall43557 dedi: Sürprizbozan Coolwine nedir acaba Lenovo'nun yorumlarında gordumde. Genişletmek için tıkla... O her laptopta olabilir. Eğer olursa iade almak zorundalar. Merak etmeyin. Değişik bir sestir.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 6 Şubat 2021 #32 krall43557 dedi: Sesi az olan bir laptop önerir misiniz Olacak ama az olsa iyi olur Evet Genişletmek için tıkla... Coil Whine'ın ses dışında hiçbir zararı bulunmuyor. Ben olsam alırdım yani.
krall43557 dedi: Sesi az olan bir laptop önerir misiniz Olacak ama az olsa iyi olur Evet Genişletmek için tıkla... Coil Whine'ın ses dışında hiçbir zararı bulunmuyor. Ben olsam alırdım yani.
K krall43557 Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #33 Ya bana sessiz çok ısınmayan bir laptop lazım çünkü öğrenciyim laptopu biryere götürdüğumde sessiz olsun (Oyun oynarken biraz ses çıkarabilir ) Isterseniz ben bu sessiz laptop ile ilgili ayrı bir konu aciyim
Ya bana sessiz çok ısınmayan bir laptop lazım çünkü öğrenciyim laptopu biryere götürdüğumde sessiz olsun (Oyun oynarken biraz ses çıkarabilir ) Isterseniz ben bu sessiz laptop ile ilgili ayrı bir konu aciyim